ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο εν δυνάμει πρωθυπουργός Ανδρουλάκης και τα κρατικά ενοίκια των 1,2 εκατ., η αντεπίθεση του Μυτιληναίου, το νέο deal της Βρεττού, το treble του Περιστέρη, ο Στάσσης και το ράλι της ΔΕΗ και ο Ηλίανθος του Λαλαούνη
Μια συνάντηση που μπορεί να βγάλει είδηση καταγράφηκε χθες το βράδυ στο Ζάππειο, στην εκδήλωση για την επέτειο των 130 χρόνων από την ανέγερση του Ζαππείου. Δίπλα-δίπλα κάθισαν στη διάρκεια της εκδήλωσης ο περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Κώστας Μπακογιάννης και ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ και δήμαρχος Αμαρουσίου, Γιώργος Πατούλης.
Ο Κώστας Μπακογιάννης αναμένεται να ανακοινώσει σύντομα την υποψηφιότητά του για τον Δήμο Αθηναίων, ενώ πυκνώνουν οι πληροφορίες ότι σύντομα θα ανακοινωθεί και η υποψηφιότητα του Γιώργου Πατούλη για την Περιφέρεια Αττικής με χρίσμα από τη ΝΔ.
Μάλιστα, υπάρχει το ενδεχόμενο η ανακοίνωση να γίνει ακόμη και αύριο, Παρασκευή.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Κάνει come back: Ο Παναγιώτης Ψωμιάδης (και πάλι) υποψήφιος για τον Δήμο Θεσσαλονίκης
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ανοιχτός στη διεκδίκηση της Περιφέρειας Αττικής δηλώνει ο Γιώργος Πατούλης
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- ΗΠΑ: Το Ανώτατο Δικαστήριο ανοίγει τον δρόμο για μαζικές απελάσεις μεταναστών
- Lavipharm: H εξαγωγική δραστηριότητα θα ξεπερνά το 60% των πωλήσεων
- Δημήτρης Αβραμόπουλος: Προσφεύγει στον Άρειο Πάγο για την ακύρωση του ευρωπαϊκού εντάλματος σύλληψης του
- Dotsoft: Ποιοι μεταβίβασαν μετοχές στη Diorama Investments
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.