ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Νέες πιέσεις δέχονται οι τιμές των ομολόγων τόσο στην Ευρώπη όσο και στην Αμερική, με την απόδοση του 10ετούς της τελευταίας να σημειώνει νέο υψηλό 7ετίας, νωρίτερα και να κινείται 0,71% υψηλότερα στο 3,25%.
Υπενθυμίζεται ότι η αγορά ομολόγων στις ΗΠΑ χτες ήταν κλειστή λόγω αργίας, δίνοντας μία ανάσα στις αγορές μετοχών.
Αν και οι τάσεις στην αγορά ομολόγων στην Ιταλία ήταν σταθεροποιητικές στην αρχή της σημερινής συνεδρίασης, η απόδοση του ιταλικού 10ετούς καταγράφει άνοδο 1,48% στο 3,623%.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Chicago Bulls: Ο κληρονόμος της Walmart, Λούκας Γουόλτον, αποκτά μειοψηφικό ποσοστό στην ομάδα
- ΗΠΑ, Ισραήλ και Λίβανος υπέγραψαν τριμερή συμφωνία για ειρήνη στην περιοχή
- Βενεζουέλα: Στους 920 έφτασαν επισήμως οι νεκροί από τους φονικούς σεισμούς – Πάνω από 50.000 οι αγνοούμενοι, λέει ο ΟΗΕ
- F1 Αυστρία: Ταχύτερος ο Αντονέλι στα ελεύθερα

Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.