ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Κανονικά διεξάγεται πλέον, σύμφωνα με την ενημέρωση της αστυνομίας, η κυκλοφορία των οχημάτων σε όλο το δίκτυο της Αττικής, που είχε διακοπεί σε ορισμένα σημεία, λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Αιφνιδιασμός και κόντρες στην κυβέρνηση από την ασάφεια στο δημοψήφισμα της ΠΓΔΜ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Φρικτό τροχαίο δυστύχημα: Ferrari, Porsche και Mercedes έκαναν κόντρες (σοκαριστικό video)
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Ανοίγει ο δρόμος για την αναβάθμιση της σιδηροδρομικής γραμμής Κατάκολο – Πύργος – Αρχαία Ολυμπία
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Reuters: Υπέρ της πώλησης αμερικανικών κινητήρων για τα τουρκικά μαχητικά Kaan η κυβέρνηση Τραμπ
- Κιρμικίρογλου: “Η ασφάλεια όσων ασκούν τη δημοσιογραφία είναι η ασφάλεια της ίδιας της δημοκρατίας”
- Ομόφωνα στον ΣΚΑΪ τα τηλεοπτικά δικαιώματα της Greek Basketball League έως το 2029
- Σ.Ε Ολομέλειας Προέδρων Δικηγορικών Συλλόγων: Έντονη διαμαρτυρία για την δρομολόγηση ίδρυσης πολλών νέων ιδιωτικών νομικών σχολών
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.