ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Σαν σήμερα, πριν από 29 χρόνια, δολοφονήθηκε από μέλη της 17 Νοέμβρη ο Παύλος Μπακογιάννης. Ο γιος του, Κώστας Μπακογιάννης, με αφορμή αυτή τη θλιβερή επέτειο, «ανέβασε» στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook μια φωτογραφία που βρίσκεται στην αγκαλιά του, συμπληρώνοντας ως λεζάντα: «Στα ίδια μέρη θα ξαναβρεθούμε».
Ο Κώστας Μπακογιάννης ήταν μόλις 11 ετών το 1989, όταν δολοφονήθηκε ο πατέρας του.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Κώστας Μπακογιάννης και Σία Κοσιώνη βάφτισαν τον γιο τους! (pics)
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: K.Μπακογιάννης: Γεγονός το φυσικό αέριο στη Στερεά Ελλάδα – Κερδίζουμε σταδιακά το μεγάλο μας στοίχημα
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Αλλαγή σκυτάλης στην Ελληνικό Μετρό – Η αποχώρηση Καραδήμα και το ανοιχτό μέτωπο της Κυψέλης
- Anthropic: Νέα προειδοποίηση για την AI – «Πρέπει να επιβραδύνουμε τον ρυθμό ανάπτυξης των μοντέλων»
- Φωτιά σε δασική έκταση στην Φούρκα Κόνιτσας – Επιχειρούν 3 εναέρια
- Ελεύθεροι επαγγελματίες: Πώς ένα πρόστιμο από την Επιθεώρηση Εργασίας μπορεί να «κάψει» το νέο φορολογικό μπόνους στο τεκμαρτό εισόδημα
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.