ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Το σπίτι που θα δείτε παρακάτω θεωρείται μία από τις πιο ακριβές κατοικίες στην αγορά ακινήτων της Νέας Υόρκης. Αξίζει 79,5 εκατομμύρια δολάρια και βρίσκεται στην οδό 8 East 62 Street, Upper East Side.
Μια ανάσα από το πανέμορφο και καταπράσινο Σέντραλ Παρκ, δηλαδή μόνο 80 μέτρα μακριά, σε έναν παράδρομο κοντά στο Tiffany, το Saks και το Bloomingdale’s. Πρόκειται για ένα υπερπολυτελές αρχοντικό, το οποίο χτίστηκε το 1902, διαθέτει έξι ορόφους και έχει εμβαδό 4.500 τετραγωνικά μέτρα.
Ο Κιθ Ρουμπινστάιν, επενδυτής ακινήτων που απέκτησε το οίκημα το 2007, πουλάει αυτό το καταπληκτικό αρχοντικό, το οποίο, μάλιστα, έχει ανακαινιστεί από τον αρχιτέκτονα William T. Georgis. Η ανακαίνισή του είναι τόσο εντυπωσιακή, που το περιοδικό «Architectural Digest» έκανε αφιέρωμα σε αυτό πριν από δύο χρόνια.
Δείτε πώς είναι στο εσωτερικό του παρακάτω:
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Το εντυπωσιακό ρετιρέ της Μέριλ Στριπ στο Μανχάταν αξίας 24,6 εκατ. δολαρίων! (pics)
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πόσο θα κόστιζε σήμερα το διαμέρισμα από τα «Φιλαράκια»;
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Το Annabelle house στο Σίδνεϊ αντιπροσωπεύει το ιδανικό σπίτι (pics)
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Φρενίτιδα στη Wall Street: Σε υψηλά 5ετίας τα στοιχήματα μικροεπενδυτών στις Big Tech – Ποιες μετοχές «σαρώνουν»
- Νίκος Παπαϊωάννου για ΑΠΘ: Η Κυβέρνηση δεν θα επιτρέψει την επιστροφή των Πανεπιστημίων στις σκοτεινές εποχές της βίας
- Νότιες Κυκλάδες: Ολοκληρώθηκε το Προεδρικό Διάταγμα του Εθνικού Θαλάσσιου Πάρκου Νοτίου Αιγαίου 1
- Βρετανία: Τα φαβορί για την επόμενη μέρα Στάρμερ – Ποιος θα ηγηθεί των Εργατικών





Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.