ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Μέσα από τα ταξίδια του, κατέγραψε σπάνιες γεύσεις και υλικά, που καθορίζουν την ταυτότητα της Ελλάδας. Ο Γιώργος Πίττας κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον μας για περίπου 20 λεπτά, μοιράστηκε ιστορίες και επισήμανε τη σπουδαιότητα της γαστρονομίας, στη διαμόρφωση της τουριστικής ταυτότητας κάθε τόπου. Δείτε στην ομιλία του πως «η καινοτομία είναι το καινούργιο αλλά μερικές φορές είναι να βλέπουμε και το παλιό με άλλη ματιά».
Ποιος είναι ο Γιώργος Πίττας
Ο Γιώργος Πιττας γεννήθηκε στην Αθήνα το 1954. Από το 1980 ιδρυτικό μέλος του Νέου Κατοικείν, το 1995 δημιουργεί το Lefkes Village κι από 2010 ως μελος του Δ.Σ του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος (Ξ.Ε.Ε.) είναι επικεφαλής του “Ελληνικού πρωινού”, ενός προγράμματος που αποσκοπεί στην σύνδεση της ξενοδοχίας με τον γαστρονομικό πλούτο κάθε τόπου. Συγγραφέας 6 βιβλίων, δημιουργεί το 2015 το greekgastronomyguide.gr όπου επιχειρεί να παρουσιάσει την ελληνική γαστρονομία στο όλον της.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Αλέξης Τσίπρας: Τα προοδευτικά κόμματα πρέπει να ξεκαθαρίσουν τι σημαίνει για αυτά ο πατριωτισμός και το ανήκειν
- Στη σκιά του Κασιδιάρη
- Καμπουρίδου: Πώς το IRIS έγινε το απόλυτο ελληνικό success story με συναλλαγές πάνω από 6 δις
- Νέος ΚΟΚ… «λαιμητόμος» για τους παραβάτες – Βαριά πρόστιμα, αφαίρεση αδειών και φυλακίσεις
