ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Στην Αττική ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 5 και στα ανατολικά 6 μποφόρ, με βαθμιαία εξασθένηση από το απόγευμα. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 21 βαθμούς Κελσίου. Στα ανατολικά και βόρεια η μεγίστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.
Στη Θεσσαλονίκη ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 20 βαθμούς Κελσίου.
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 21 βαθμούς στα κεντρικά και ανατολικά ηπειρωτικά, 5 έως 20 στη βόρεια Ελλάδα, 11 έως 23 στη δυτική Ελλάδα, 7 έως 19 στο βόρειο Αιγαίο και από 10 έως 25 βαθμούς στο κεντρικό Αιγαίο, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα. Στα ορεινά οι θερμοκρασίες θα κυμανθούν 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερα. Λίγες αραιές νεφώσεις στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας πυκνότερες κατά διαστήματα στα ανατολικά και τα νότια τμήματα
Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως από τα ανατολικά – βορειοανατολικά έως 4 και τοπικά 5 μποφόρ στο Ιόνιο και έως 6 μποφόρ στο Αιγαίο.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Συντριβή ελικοπτέρου στο Κατάρ: 6 νεκροί, εκ των οποίων τρεις Τούρκοι και ένας αγνοούμενος
- Εξώσεις – εξπρές: Τι αλλάζει στις μισθώσεις ακινήτων και πώς μπορεί να προστατευθεί ο ενοικιαστής
- Κατέρρευσαν δύο κτήρια στην Κωνσταντινούπολη – Αναφορές για τραυματίες
- Αμπελόκηποι: Μεθυσμένη οδηγός διέλυσε 14 οχήματα προσπαθώντας να παρκάρει
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.