ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Με δύο παγκόσμιες πρωτιές και τρία συνολικά βραβεία, η Ελλάδα θριάμβευσε στην τελετή απονομής του θεσμού των ταξιδιωτικών διακρίσεων Condé Nast Traveller 21st Annual Readers’ Awards 2018, που πραγματοποιήθηκε στο Λονδίνο. Συγκεκριμένα, η χώρα μας έλαβε:
Tην 1 η θέση στην κατηγορία «Καλύτερα νησιά παγκοσμίως» (Best islands /Favourite islands). Tην 1 η θέση και το κορυφαίο βραβείο της βραδιάς «The World’s Top 100». Παράλληλα συγκέντρωσε τις περισσότερες ψήφους του αναγνωστικού κοινού απ’ όλες τις κατηγορίες για τα Ελληνικά Νησιά, με το ποσοστό να φθάνει το 95,63 %, γεγονός που προκάλεσε τα ενθουσιώδη χειροκροτήματα των προσκεκλημένων στην εκδήλωση.
Την 2 η θέση ως η καλύτερη/πιο αγαπημένη χώρα παγκοσμίως (κατηγορία Best countries / Favourite countries). Η απονομή στην Ελλάδα τριών εκ των σημαντικότερων βραβείων του θεσμού, όπως τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση του ΕΟΤ, αναδεικνύει την αποτελεσματικότητα της στρατηγικής επικοινωνίας στο εξωτερικό, που έχει σχεδιάσει το Υπουργείο Τουρισμού και υλοποιεί διεθνώς ο ΕΟΤ, ως ο εθνικός φορέας στην παγκόσμια τουριστική προώθηση και προβολή. Τα τρία βραβεία παρέλαβε η προϊσταμένη του Γραφείου Ε.Ο.Τ. Ηνωμένου Βασιλείου και Ιρλανδίας, Έμυ Αναγνωστοπούλου.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Άντι Μπέρναμ: Η τρίτη προσπάθεια του «Βασιλιά του Βορρά» να γίνει αρχηγός των Εργατικών
- Βρετανία: Ψυχραιμία στις αγορές μετά την παραίτηση Στάρμερ – Διατηρεί τις απώλειες η λίρα
- Ελληνικός Κόσμος: Πρεμιέρα του έργου «Ο Αλέκος βγήκε απ’ τον παράδεισο» του Δημήτρη Μαλισσόβα
- Ισπανία: Πειθαρχική δίωξη κατά του δικαστή που ηγείται της έρευνας κατά της συζύγου του Σάντσεθ
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.