ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Θετικά κύλησε το πρώτο εξάμηνο του τρέχοντος έτους για την Alpha Αστικά Ακίνητα καθώς παρουσίασε αύξηση εσόδων και κερδών.
Συγκεκριμένα για to πρώτο εξάμηνο του 2018, τα καθαρά κέρδη μετά από φόρους σε ενοποιημένη βάση της Alpha Αστικά Ακίνητα διαμορφώνονται σε 0,8 εκατ. έναντι κερδών 0,6 εκατ. ευρώ κατά την αντίστοιχη περίοδο του 2017.
Ο ενοποιημένος κύκλος εργασιών ανήλθε αντιστοίχως σε 6,0 εκατ. από 5,9 εκατ. ευρώ το πρώτο εξάμηνο του 2017, αναφέρεται στην ανακοίνωση της εισηγμένης.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: «Αστακός» η Θεσσαλονίκη στη ΔΕΘ: Περισσότεροι από 5.000 αστυνομικοί θα φυλάνε τον Τσίπρα
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Bloomberg: Κάτω των 100 μονάδων βάσης τα spread για πρώτη φορά από το 2009!
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: ΑΝΕΚ: Όλοι οι επιβάτες αποβιβάστηκαν ασφαλώς – Υπό έλεγχο η φωτιά στο «Ελευθέριος Βενιζέλος»
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Innovis Pharma: Το παρασκήνιο της εξαγοράς της από τη PharmaPath – Τι είπε ο πρόεδρος & CEO στο Mononews
- Louis Vuitton: Παρουσίασε και τα 24 F1 τρόπαια στο Άμπου Ντάμπι
- Η νίκη Πιερρακάκη και το τέλος της εποχής των αποσυνάγωγων – Άρθρο παρέμβαση
- Μetaxa: «Μεθυστική» κεφαλαιακή ένεση 100 εκατ. ευρώ και το μπόνους από το ελληνικό Δημόσιο