ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Νέα συνέντευξη στο περιοδικό DownTown συνοδευόμενη με μία άκρως αποκαλυπτική φωτογράφιση παραχώρησε η Νατάσα Καλογρίδη. Η ταλαντούχα ηθοποιός, που απασχόλησε την τελευταία περίοδο με τη συμμετοχή της στο Nomads, αλλά και την πολυσυζητημένη σχέση της με τον Αλέξανδρο Λυκουρέζο μίλησε έξω από τα δόντια για όλα όσα ακούγονται.
Η εκκεντρική τηλεπερσόνα αποκάλυψε που βρίσκεται η σχέση της με τον γνωστό ποινικολόγο, αλλά και αν σκοπεύει να παντρευτεί στο μέλλον. Μάλιστα, δήλωσε αναφορικά με τα αρνητικά σχόλια που λαμβάνει ότι, «Ούτε εγώ, ούτε ο Αλέξανδρος πιστεύουμε ότι κάνουμε κάτι κακό».


Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.