ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Νέα συνέντευξη στο περιοδικό DownTown συνοδευόμενη με μία άκρως αποκαλυπτική φωτογράφιση παραχώρησε η Νατάσα Καλογρίδη. Η ταλαντούχα ηθοποιός, που απασχόλησε την τελευταία περίοδο με τη συμμετοχή της στο Nomads, αλλά και την πολυσυζητημένη σχέση της με τον Αλέξανδρο Λυκουρέζο μίλησε έξω από τα δόντια για όλα όσα ακούγονται.
Η εκκεντρική τηλεπερσόνα αποκάλυψε που βρίσκεται η σχέση της με τον γνωστό ποινικολόγο, αλλά και αν σκοπεύει να παντρευτεί στο μέλλον. Μάλιστα, δήλωσε αναφορικά με τα αρνητικά σχόλια που λαμβάνει ότι, «Ούτε εγώ, ούτε ο Αλέξανδρος πιστεύουμε ότι κάνουμε κάτι κακό».


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Η μπηχτή της Μαρίας Ελένης Λυκουρέζου για τη Νατάσα Καλογρίδη
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η Βίκυ Καγιά με μαγιό στη Μύκονο
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Άζια Αρτζέντο: Αρνείται τις κατηγορίες για αποπλάνηση ανηλίκου και εμπλέκει τον Άντονι Μπουρντέν
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- «Προλαμβάνω»: Έναρξη αύριο Τρίτη με δωρεάν εξετάσεις για τον καρκίνο του μαστού – Πάνω από 554.000 πολίτες με ευρήματα
- Απάτη στον e-ΕΦΚΑ: Προφυλακιστέοι ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Φίλιππος Καμπούρης και η σύζυγός του – Τι υποστήριξαν στις απολογίες τους
- Από την αρχή του έτους παραγγέλθηκαν 2.558 πλοία – Αύξηση κατά 57%!
- Επιστροφή του Πήτερ Γεωργιόπουλου στα ναυπηγεία και Χρηματοπιστωτικά Ιδρύματα της Ιαπωνίας
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.