ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Οι αναφορές στο πρόσωπό της από τον βουλευτή του ΚΙΝΑΛ Λεωνίδα Γρηγοράκο, κατά την εμφάνισή του σε εκπομπή του ΣΚΑΙ, ενόχλησαν την περιφερειάρχη Αττικής Ρένα Δούρου, η οποία έσπευσε να απαντήσει μέσω ανάρτησή της στο Twitter.
Στην ανάρτησή της η περιφερειάρχης Αττικής αναφέρει: «Μια οφειλόμενη απάντηση στον κ. Λ. Γρηγοράκο για τη σημερινή του παρέμβαση στον ΣΚΑΪ: Ενημερώνω λοιπόν τον γνωστό για την κομματική του πορεία, βουλευτή Γρηγοράκο, ότι ουδέποτε υπήρξα επαγγελματικό στέλεχος κόμματος, ούτε προϊόν κάποιου κομματικού σωλήνα. Για χρόνια κόλλησα ένσημα δουλεύοντας στον ιδιωτικό τομέα, έμεινα άνεργη όπως τόσοι και τόσοι συνομήλικοι μου εξαιτίας των πολιτικών των κυβερνήσεων που μετείχε ή στήριζε το κόμμα του.
Τέλος, για να του φρεσκάρω τη μνήμη, του θυμίζω ότι συνάδελφός του, γαλάζιος βουλευτής, πρώην υπουργός που είχε εκστομίσει παρεμφερή αβάσιμα ψεύδη σε βάρος μου τιμωρήθηκε 2 φορές οριστικά και αμετάκλητα από τη Δικαιοσύνη που αποκατέστησε την αλήθεια. Δεν γνώριζε; Ας το μάθει», καταλήγει η κ. Δούρου.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Ρένα Δούρου: «Δεν εξαφανίζομαι στα άσχημα και εμφανίζομαι στα εγκαίνια και τις κορδέλες»
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Οι ΗΠΑ βομβάρδισαν εγκαταστάσεις στο νότιο Ιράν – «Παραβίαση εκεχειρίας» λέει η Τεχεράνη, πώς απάντησε ο Τραμπ
- ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ: Μετά τη Moody’s αναβάθμιση σε επενδυτική βαθμίδα BBB- και από την S&P Global Ratings
- Εθνική Τράπεζα: MoU με την Allianz για το 30% στην Allianz Ευρωπαϊκή Πίστη και αποκλειστική συμφωνία bancassurance
- Τηλεθέαση: Ο νέος τρόπος μέτρησης μπορεί να αλλάξει δισεκατομμύρια σε NFL, Ολυμπιακούς Αγώνες και τηλεοπτικά δικαιώματα
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.