ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο υπουργός Οικονομικών των ΗΠΑ Στίβεν Μνούτσιν προειδοποίησε σήμερα ότι οι ΗΠΑ θα επιβάλουν πρόσθετες κυρώσεις σε βάρος της Τουρκίας, εάν δεν απελευθερωθεί σύντομα ο Αμερικανός πάστορας Άντριου Μπράνσον.
“Έχουμε επιπλέον μέτρα, τα οποία σχεδιάζουμε να λάβουμε, εάν δεν τον αφήσουν σύντομα ελεύθερο” υπογράμμισε ο Μνούτσιν, κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του υπουργικού συμβουλίου υπό τον πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ.
Ο Άντριου Μπράνσον, με καταγωγή από τη Βόρεια Καρολίνα, συνελήφθη τον Οκτώβριο του 2016 από τις τουρκικές αρχές. Κατηγορείται για κατασκοπεία και “τρομοκρατική” δραστηριότητα και έχει τεθεί σε κατ’ οίκον περιορισμό.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Προειδοποίηση ΗΠΑ σε Τουρκία: Αν δεν ελευθερωθεί ο Αμερικανός πάστορας, έρχονται μεγαλύτερες οικονομικές πιέσεις
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Motor Οil: Οι πραγματικοί λόγοι για το μεγάλο ράλι της μετοχής – Πού θα φτάσει και πότε
- Στρατηγική συμμαχία Εξάρχου – Βαρδινογιάννη σε ενέργεια, νερά, απορρίμματα – Τι φέρνει το νέο deal για τη Dioriga Gas
- Φουντώνουν τα σενάρια για κάλπες μετά τη ΔΕΘ – Τα ορόσημα και οι παράμετροι που εξετάζει το Μαξίμου
- Amanzoe x Γκαλερί Ζουμπουλάκη: Οι κύκλοι της ζωής μέσα από το βλέμμα τεσσάρων κορυφαίων Ελληνίδων καλλιτεχνών
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.