ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η απελευθέρωση των δύο Ελλήνων στρατιωτικών, οι οποίοι κρατούνταν στις Τουρκικές φυλακές είναι «Ένα χαρμόσυνο νέο στο τόσο ζοφερό καλοκαίρι που ζει η χώρα μας», σημειώνει στο μήνυμά του ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης.
Παράλληλα σημειώνει πως όλοι οι Έλληνες περιμένουμε με χαρά και συγκίνηση την επιστροφή τους.
Η δήλωση του προέδρου της ΝΔ:
«Η απελευθέρωση των δύο Ελλήνων αξιωματικών είναι ένα χαρμόσυνο νέο στο τόσο ζοφερό καλοκαίρι που ζει η χώρα μας. Όλοι οι Ελληνες περιμένουμε με χαρά και συγκίνηση την επιστροφή τους. Θέλω προσωπικά να συγχαρώ τον Αγγελο και τον Δημήτρη, όπως και τις οικογένειές τους για την τόσο γενναία, αξιοπρεπή και πατριωτική στάση που επέδειξαν όλο αυτό το διάστημα».
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Ελεύθεροι οι δύο Έλληνες στρατιωτικοί
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αλέξης Τσίπρας για τους δύο στρατιωτικούς: «Οι προσπάθειές μας δικαιώθηκαν»
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Το λιτό και απέριττο tweet του Πάνου Καμμένου για την απελευθέρωση των δύο στρατιωτικών
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Νίκος Ανδρουλάκης: θα γυρίσει σελίδα η χώρα με την πολιτική αλλαγή ή θα επιλέξουμε τη στασιμότητα;
- AstraZeneca: Εξετάζει την ανάπτυξη εμβολίων κατά του καρκίνου
- Σωκράτης Κόκκαλης: Νέες αγορές 160.000 μετοχών της Intracom
- ΗΠΑ: Έρευνα στο σπίτι του δωρητή ενός Δημοκρατικού πολιτικού ο οποίος κατηγορείται για σεξουαλικές επιθέσεις σε βάρος γυναικών
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.