ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Μεγάλη ταλαιπωρία υπέστησαν οι επιβάτες του Blue Star Paros το βράδυ του Σαββάτου καθώς το πλοίο παρέμεινε ακινητοποιημένο στη Σύρο λόγω ατυχήματος και συγκεκριμένα πρόσκρουσης της πόρτας επιβίβασης.
Συγκεκριμένα η θύρα για την επιβίβαση ταξιδιωτών προσέκρουσε στη μπίντα του λιμανιού λίγο πριν τον απόπλου του για Πειραιά.
Από την πρόσκρουση δεν σημειώθηκε κάποιος τραυματισμός ωστόσο από το Λιμεναρχείο δεν επετράπη ο απόπλους του πλοίου το οποίο μεταφέρει 1356 άτομα, 178 ΙΧ και 38 δίκυκλα.
Οι επιβάτες παρέμεναν μέχρι αργά στο πλοίο, μέχρι την επισκευή και αποκατάσταση των ζημιών. Σύμφωνα με πληροφορίες συνεργείο του Νεωρίου εργαζόταν για την αποκατάσταση της βλάβης στην πλαϊνή πόρτα, προκειμένου το πλοίο να συνεχίσει το προγραμματισμένο του δρομολόγιο.
Το πλοίο ξεκίνησε το απόγευμα από τη Μύκονο με προορισμό Τήνο, Σύρο, Πειραιά.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Στην Πρέβεζα για διακοπές ο Τσακαλώτος – Ο διάλογος με τον αστυνομικό διευθυντή
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η Νότιγχαμ Φόρεστ στο πλευρό των πληγέντων της Ανατολικής Αττικής
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Διεθνής ανησυχία για το «sextortion»: Σεξουαλικοί εκβιασμοί μέσω διαδικτύου
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Πώς θα είναι ο νέος Τειρεσίας – Το σχέδιο Ξηρουχάκη μετά το deal με την Equifax
- Χ. Χατζηχριστοδούλου (ΕΟΔΥ): Τα έργα του ΤΑΑ, οι εποχικές ιώσεις, τα fake news και οι στόχοι του 2026
- Βασίλης Σπηλιωτόπουλος: Τα πράγματα κρέμονταν από μια κλωστή
- Chanel La Pausa: H βίλα της Coco που φιλοξένησε τον Dalí και τον Churchill ανοίγει και πάλι τις πόρτες της