ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο ηθοποιός Ίντρις Έλμπα είναι πολύ πιθανόν να γίνει ο πρώτος μαύρος Τζέιμς Μποντ, αφού η «θητεία» του Ντάνιελ Κρεγκ ολοκληρώνεται με την ταινία που θα βγει στις αίθουσες το 2019.
Όπως αναφέρει η Daily Star, ο σκηνοθέτης Αντουάν Φούκα αποκάλυψε λεπτομέρειες της συζήτησής του με την παραγωγό Μπάρμπαρα Μπροκόλι, η οποία ανέφερε ότι «ήρθε η ώρα για τον πρώτο μη λευκό ηθοποιό να πάρει τον εμβληματικό αυτό ρόλο».
Ο Φούκα συζήτησε για το ποιος μπορεί να είναι ο επόμενος Bond με τη Μπροκόλι, της οποίας η προοδευτική αυτή κίνηση μάλλον θα ευοδωθεί και ο Ίντρις Έλμπα είναι το «φαβορί».
Πράγματι, ο σκηνοθέτης μοιάζει να στηρίζει τον ηθοποιό που τον βλέπουν ως έναν δυνατό υποψήφιο λέγοντας: «Ο Ίντρις μπορεί να το κάνει. Χρειάζεται ένας τύπος δυνατός σωματικά και ο Ίντρις τό ‘χει».
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Ο ηθοποιός Ίντρις Έλμπα είναι πολύ πιθανόν να γίνει ο πρώτος μαύρος Τζέιμς Μποντ, αφού η «θητεία» του Ντάνιελ Κρεγκ ολοκληρώνεται με την ταινία
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μην αρχίζεις τη Μουρμούρα: Η Κλέλια Ρένεση αντικαταστάτρια της Δάφνης Λαμπρόγιαννη – Τι ρόλο θα έχει
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Δείτε τι μπορεί να κάνει η Μέγκαν Μαρκλ με απίστευτη ταχύτητα (video)
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Κωνσταντοπούλου: Ο Αλέξης Τσίπρας είναι κακός θεατρίνος – Έκανε τον ανήξερο για το έγκλημα στο Μάτι
- Σοφία Ζαχαράκη (Υπουργός Παιδείας): Ίδρυση 3.448 νέων Τμημάτων Ένταξης από το δημοτικό έως το λύκειο
- Μητσοτάκης για Εθνική ομάδα πόλο γυναικών: «Η Ελλάδα στην κορυφή του κόσμου!» -Θερμά συγχαρητήρια για το χρυσό
- Καταγγελία για αστυνομική βία στη Ρόδο: «Έπιασε την κόρη μου από τον λαιμό και την εξύβρισε»
