ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Αγορές: Σταθεροποιείται το πετρέλαιο παρά την συνεχιζόμενη ένταση στην Βενεζουέλα – Πέφτουν οι ασιατικές μετοχές και τα μέταλλα
Ανησυχία προκαλούν στα ευρωπαϊκά χρηματιστήρια τα κινεζικά αντίμετρα στους αμερικανικούς δασμούς, με τους φόβους των επενδυτών για έναν εκτεταμένο εμπορικό πόλεμο ανάμεσα στις ΗΠΑ και την Κίνα να ενισχύονται.
Αυτήν την ώρα ο δείκτης FTSE 100 στο Λονδίνο υποχωρεί κατά 0,54%, στις 7.734 μονάδες, ο DAX στη Φρανκφούρτη σημειώνει άνοδο 0,05% στις 12.640 μονάδες, ενώ ο CAC 40 στο Παρίσι καταγράφει απώλειες 0,20% και διαμορφώνεται στις 5.491 μονάδες.
Νωρίτερα σήμερα, ο δείκτης Nikkei στο Τόκιο έκλεισε στις 22.598 μονάδες, σημειώνοντας πτώση 0,20%, ενώ ο ευρύτερος δείκτης Topix υποχώρησε στις 1.740 μονάδες, με απώλειες 0,26%.
Ανοδικά κινήθηκε αντίθετα ο δείκτης CSI 300 (+2,50%, 3.398 μονάδες), όπως και ο Hang Seng (+0,88%, 28.607 μονάδες) και ο Kospi (+0,10%, 2.304 μονάδες) .
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Το να έχεις ιταλικά ομόλογα είναι σαν να μπαίνεις σε τρενάκι του τρόμου
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Άρθρο παρέμβαση: Οι «ηλίθιοι» φοροφυγάδες της Μυκόνου
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Γ. Αλιγιζάκης (Ελινόιλ): «Κοιτάξτε αλλού για την ακρίβεια στα καύσιμα, όχι στην αισχροκέρδεια»
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- LAMDA Development: Νέο εσωτερικό πρόγραμμα ΤΝ για εμπορικά κέντρα, μαρίνες και το Ελληνικό
- Axios: Σαουδάραβες και Ισραηλινοί αξιωματούχοι συζητούν για αμερικανικά πλήγματα κατά του Ιράν στην Ουάσινγκτον
- Χαρδαλιάς: Από σήμερα οι αιτήσεις για τα δωρεάν προγράμματα περιβάλλοντος και βιωσιμότητας σε 400 παιδιά στην Αττική
- Deutsche Bank: Ρεκόρ κερδών και επαναγορά μετοχών εν μέσω έρευνας

Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.