ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ως γνωστόν, τα βρετανικά μέσα ενημέρωσης έχουν την βασιλική οικογένεια «υπό στενή παρακολούθηση» και προσέχουν ακόμη και την παραμικρή λεπτομέρεια!
Κάτι τέτοιο συνέβη πριν από μερικές μέρες, όταν ο πρίγκιπας Χάρι παρευρέθηκε στον γάμο ενός πολύ καλού του φίλου μαζί με τη σύζυγό του, Μέγκαν Μαρκλ.
Οι δημοσιογράφοι και οι παπαράτσι πρόσεξαν και απαθανάτισαν τη σόλα του παπουτσιού του πρίγκιπα Χάρι, η οποία ήταν τρύπια!
Αν και θα γινόταν κουμπάρος στο γάμο του φίλου του, Τσάρλι Βαν Στρομπενζ, εμφανίστηκε έχοντας μία τεράστια τρύπα στο αριστερό του παπούτσι.
Δείτε τις φωτογραφίες:
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Συγκλονιστική περιγραφή για την Ρίκα Βιαγιάνη: «Επανήλθε για ένα μισάωρο, μίλησε με τον σύζυγό της και μας αποχαιρέτισε για πάντα»
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: α πιο στιλάτα καλοκαιρινά looks για τις μέλλουσες μητέρες
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Καταρρίπτουμε τρεις μύθους για τα νύχια!
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- ΜΙΔΑ: «Παράθυρο» για διορθώσεις στο Ε9 χωρίς πρόστιμα και αναδρομικό ΕΝΦΙΑ – Όλες οι αλλαγές για τους ιδιοκτήτες
- Ξεκινούν τη Δευτέρα οι θερινές εκπτώσεις – Πόσο θα διαρκέσουν
- Μιχαηλίδου: «Τα σχόλια των πολιτών έγιναν συγκεκριμένες αλλαγές στον Προσωπικό Βοηθό και στην Πρώιμη Παιδική Παρέμβαση»
- Reuters: Ο Μοτζτάμπα Χαμενεΐ υπόσχεται εκδίκηση για την δολοφονία του πατέρα του


Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.