ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Συνεχίζονται οι μαρτυρίες εμπλεκομένων στη φονική πυρκαγιά που αποκαλύπτουν το χάος και την ασυνεννοησία μεταξύ των Αρχών τις πρώτες τραγικές ώρες. Οι μαρτυρίες αυτές βρίσκονται στα χέρια των εισαγγελέων που χειρίζονται τη δικαστική έρευνα.
Αυτή φορά, πρόκειται για κατάθεση αξιωματικού της ΕΛΑΣ, ο οποίος, σύμφωνα με τον Ελεύθερο Τύπο, κατέθεσε ότι το αστυνομικό προσωπικό και οι αξιωματικοί που βρέθηκαν στο Μάτι δεν είχαν καμία ενημέρωση τόσο από την Πυροσβεστική όσο και από το επιχειρησιακό κέντρο της ΕΛ.ΑΣ.
Ο ίδιος αξιωματικός φέρεται να είπε ότι οι όποιες ενέργειες έγιναν, ήταν πρωτοβουλία των συναδέλφων του που βρέθηκαν εκεί. Όπως επισήμανε, σε καμία στιγμή δεν βρέθηκε κάποιος αξιωματικός της Πυροσβεστικής να τον ενημερώσει ότι η φωτιά είχε ξεφύγει και κινούνταν ανεξέλεγκτα προς το Μάτι.«Δεν μας είχε ενημερώσει κανείς. Όταν είδαμε τη φωτιά να φτάνει στη Μαραθώνος, το πρώτο που σκεφτήκαμε και τελικά κάναμε ήταν να την κλείσουμε στα σημεία εισόδου της, στη Ραφήνα και τη Διονύσου για να μην εγκλωβιστούν εκατοντάδες οχήματα ενώ αφήσαμε ανοιχτούς τους κάθετους δρόμους που βγάζουν στη Μαραθώνος για να μπορούν οι οδηγοί να βγουν στην κεντρική λεωφόρο» φέρεται να κατέθεσε ο αξιωματικός της ΕΛΑΣ.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Σοκαριστική αποκάλυψη: «Χαλασμένο τηλέφωνο» μεταξύ ΕΛ.ΑΣ και Πυροσβεστικής τις κρίσιμες ώρες της 23ης Ιουλίου
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ομολογία-σοκ στην εισαγγελέα για τις πυρκαγιές: Οργανωμένη εκκένωση δεν έγινε ποτέ!
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Χρίστος Δήμας: Οριστική λύση στην Αναθεώρηση τιμών στις δημόσιες συμβάσεις
- Η Unilever εξετάζει πιθανό διαχωρισμό των δραστηριοτήτων της στον κλάδο τροφίμων
- Ανδρέας Σιάμισής (HELLENiQ ENERGY) στο Bloomberg: Καθοριστική η κρίση στη Μέση Ανατολή στον μετασχηματισμό της αγοράς ενέργειας
- Βαγδάτη: Επιθέσεις με drone σημειώθηκαν στην πρεσβεία των ΗΠΑ
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.