ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Κλειστό είναι πλέον, με ταμπέλα ότι απαγορεύεται η είσοδος βάση του νόμου περί «διάταξης οικιακής ειρήνης», το οικόπεδο όπου βρέθηκαν απανθρακωμένες οι σοροί 28 ανθρώπων που δεν κατάφεραν να ξεφύγουν από την πύρινη λαίλαπα.

Ως αποτέλεσμα οι πυροσβέστες σκαρφάλωσαν στις μάνδρες και τους τοίχους προκειμένου να μπουν στο οικόπεδο και να συνεχίσουν το έργο της έρευνας, εν μέσω δεκάδων αγνοουμένων που έχουν αναφερθεί από τους οικείους τους μετά την πυρκαγιά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Τραγωδία δίχως τέλος – 87 οι νεκροί, κατέληξε ένας ακόμη τραυματίας στο νοσοκομείο
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σφοδρή καταγγελία από τη Νίκη Βίσση: Ζήτησα νερό από την πυροσβεστική και μου είπε…
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: ΩΧαμός στο Τwitter μετά τη συνέντευξη Τόσκα-Τζανακόπουλου
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Τραμπ: Ο Στάρμερ παραιτείται, απέτυχε παταγωδώς σε μεταναστευτικό και ενέργεια
- Εϊάλ Ζαμίρ (αρχηγός στρατού Ισραήλ): Η Χεζμπολάχ έχει περιέλθει «σε πολύ δύσκολη θεση»
- Optima Bank και Morgan Stanley βλέπουν νέα άνοδο στις ελληνικές τράπεζες
- Ερντογάν: Εντολή για επανάληψη των συνομιλιών για την επαναλειτουργία της Θεολογικής Σχολής της Χάλκης
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.