• LIFE&STYLE

    Σφοδρή καταγγελία από τη Νίκη Βίσση: Ζήτησα νερό από την πυροσβεστική και μου είπε…

    • NewsRoom


    Ανάμεσα στους πληγέντες των φονικών πυρκαγιών, που άφησαν στο πέρασμά τους νεκρούς, αγνοούμενους, τραυματίες, καμένα σπίτια, στάχτες και αποκαΐδια, είναι και η αδελφή της Άννας Βίσση, Νίκη Βίσση. Μετά από την οργισμένη καταγγελία της κόρης της δεύτερης, Βέρας Μπούφη, η Νίκη Βίσση προέβη σε μερικές, επίσης, οργισμένες δηλώσεις, σχετικά με τα τραγικά γεγονότα που διαδραματίστηκαν στο Μάτι.

    Η αδελφή της Άννας Βίσση, Νίκη, μίλησε για την καθυστέρηση της επέμβασης, για την παντελή απουσία του δήμου και των ανθρώπων του, για το σπίτι της που τυλίχτηκε στις φλόγες και κατακάηκε, για την οικογένειά της που κινδύνευσε μα κατάφερε να σωθεί, αλλά και για τους συνανθρώπους της, τους πολίτες, που με αίσθημα αλληλεγγύης έσπευσαν να βοηθήσουν.

    Είπε χαρακτηριστικά:

    «Ο δήμος είναι ανύπαρκτος. Δεν συζητάω μόνο για τον δήμαρχο, ο οποίος δεν εμφανίστηκε ποτέ, αλλά και για όλους τους άλλους. Εδώ στο Μάτι έχουμε έναν ναυτικό όμιλο, όπου συνάνθρωποί μας έχουν φέρει τα πάντα, Γιατρούς Χωρίς Σύνορα, ρούχα, έχουν στήσει μαγειρεία για ζεστό φαγητό. Κι οι άνθρωποι που εκλέχτηκαν να μας προστατεύουν, δεν υπάρχουν. Δεν έχει έρθει κανένας».

    Δεν παρέλειψε να αναφέρει:

    «Είδα πυροσβεστικά μόνο στη Μαραθώνος, κατέβηκα τον κεντρικό του Ματιού και βρήκα ένα πυροσβεστικό που το ζήτησα εγώ γιατί καιγόταν το τελευταίο δωμάτιο του σπιτιού μου και μου είπε: “Κυρία μου δεν έχω άλλο νερό”».

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Ταυτοποιήθηκε η σορός του συζύγου της ηθοποιού Χρύσας Σπηλιώτη, Δημήτρη Τουρναβίτη

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Οργή από την ανιψιά της Βίσση: «Ο Ηλίας Ψινάκης μας κορόιδευε μέσα στη μούρη μας»

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Βίντεο που κόβει την ανάσα: Κάτοικος καταγράφει με το κινητό του την πύρινη λαίλαπα στο Μάτι

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Ηλίας Ψινάκης: Πάνω απ’ όλα το look και η μόστρα – Κάνει τσίρκο και σόου πάνω στα πτώματα



    ΣΧΟΛΙΑ