ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η Vodafone στηρίζει έμπρακτα όλους τους συνδρομητές της στην Ανατολική Αττική και την περιοχή της Κινέτας που έχουν πληγεί από τις πυρκαγιές, στις αυξημένες τους ανάγκες για περισσότερη επικοινωνία αυτές τις δύσκολες ώρες.
Οι συνδρομητές της Vodafone και της Cyta, 100% θυγατρικής του ομίλου Vodafone, Ιδιώτες & Επαγγελματίες, συμβολαίου κινητής και καρτοκινητής που ζουν στις πληγείσες περιοχές και συγκεκριμένα στις περιοχές της Νέας Μάκρης Αττικής– Μάτι, Νέου Βουτζά, Ραφήνας, Πικερμίου, Κινέτας, Καλλιτεχνούπολης και Πεντέλης, θα έχουν στη διάθεση τους για χρήση, έως την επόμενη Τρίτη 31 Ιουλίου, επιπλέον:
– 1500 λεπτά ομιλίας προς όλους
– 500 SMS προς όλους και
– 1 GΒ Mobile Internet
Παράλληλα, όλοι οι συνδρομητές σταθερής τηλεφωνίας στις παραπάνω περιοχές θα έχουν στη διάθεση τους 1500 λεπτά ομιλίας προς εθνικά κινητά, για το ίδιο διάστημα.
Επιπλέον, Vodafone και Cyta διακόπτουν τη διαδικασία φραγής εισερχομένων και εξερχομένων κλήσεων σε όλες τις συνδέσεις συμβολαίου κινητής και σταθερής για τους κατοίκους των περιοχών αυτών, έως και 31 Αυγούστου.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Buy Hold or Sell: Άμεση Ανάλυση για Metlen, Γεκ Τέρνα, Alpha Bank, Eθνική
- Το παράδοξο του αγγλικού ποδοσφαίρου: Πώς χάνονται δισεκατομμύρια παρά τα έσοδα-ρεκόρ
- Η Εθνική Τράπεζα κορυφαία επιλογή στις πωλήσεις & τη διαπραγμάτευση διεθνών αγορών
- Τράπεζα Κύπρου: Κέρδη 383 εκατ. ευρώ στο εννεάμηνο – Στο 18,9% η απόδοση ιδίων κεφαλαίων
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.