Το διάσημο plus size μοντέλο Άσλεϊ Γκράχαμ βρίσκεται στη Μύκονο, όπου χαίρεται τον ήλιο και τη θάλασσα. Μέσα από τις φωτογραφίες που μοιράστηκε στο Instagram δείχνει να απολαμβάνει στο έπακρον το Νησί των Ανέμων με τα πρωινά μπάνια της στη θάλασσα και την πισίνα, αλλά και τη νυχτερινή ζωή στα κλαμπ με φίλες της.
Στην πρώτη φωτογραφία της εμφανίζεται να ποζάρει φορώντας ένα μικροσκοπικό λευκό μπικίνι και διχτυωτό λευκό τοπ, δίπλα στην πισίνα και με φόντο το Αιγαίο.
«Μια ακόμα ημέρα, ένα ακόμα μπικίνι», γράφει στους 7 εκατομμύρια followers της.
https://www.instagram.com/p/BlQLs0ynhCZ/?
https://www.instagram.com/p/BlI8ChynVtQ/?
https://www.instagram.com/p/BlJWN5DHPcK/?
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Το grand opening της THEMIS • Z στην Μύκονο, η αστακομακαρονάδα του Δήμου Βερύκιου και ο γάμος στην Τζιά με τα ρύζια που έπεσαν απο το ελικόπτερο
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δείτε που ισορροπεί η Πάρις Χίλτον με γόβα στιλέτο στη Μύκονο
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: «Ανάβει φωτιές» στη Μύκονο η Ιzabel Goulart (pics)
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- MSCI Greece Standard: Καμία νέα εισαγωγή – Στις 8 οι μετοχές του δείκτη
- Αλίκη Μαρτίνου: Η τέχνη ιστορικά συνδέεται με τη φιλανθρωπία
- Η μεθανόλη στη ναυτιλία: Aπό το FuelEU και το EU ETS στη στρατηγική τοποθέτηση κεφαλαίου
- Το ράλι της 3E, το νέο deal Εξάρχου και Aktor, το big short στην Bylot και ο Τράμπ, το beef Βαρδινογιάννη – Γκάλι, τι αγοράζει ο Προκοπίου, το χωριό του Πιερρ και ο λαμπερός γάμος Δασκαλάκη – Χασιώτη
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.