ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Χαλάει ξανά ο καιρός, με την ΕΜΥ να εκδίδει νέο έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού. Ο καιρός θα αλλάξει από αύριο Σάββατο και από τα βόρεια με τοπικές βροχές και καταιγίδες πρόσκαιρα κατά τόπους ισχυρές που δεν αποκλείεται να συνοδεύονται από χαλαζόπτωση και πολύ ισχυρούς ανέμους.
Πιο αναλυτικά θα επηρεαστούν:
Το Σάββατο (07-07-18)
Α. κατά διαστήματα η Κεντρική και Ανατολική Μακεδονία
Β. Το απόγευμα πιθανώς η Ηπειρος και η Δυτική Μακεδονία
Γ. Από Το απόγευμα η Θράκη, η Θεσσαλία και πιθανώς οι Σποράδες
Την Κυριακή (08-07-18)
Α. Κατά διαστήματα η Αν. Μακεδονία και η Θράκη
Β. Κατά διαστήματα μέχρι και το βράδυ η Κεντρική Μακεδονία, η Θεσσαλία, η κεντρική και Ανατολική Στερεά (και η Αττική), η Ανατολική Πελοπόννησος και πιθανώς οι Σποράδες και η Εύβοια
Τη Δευτέρα
Κατά διαστήματα μέχρι και το απόγευμα η Αν. Μακεδονία, η Θράκη και πιθανώς η Χαλκιδική και τα νησιά του Β. Αιγαίου
Μάλιστα πατά την εξασθένηση των φαινομένων, ο άστατος καιρός θα διατηρηθεί στο μεγαλύτερο μέρος της ηπειρωτικής χώρας και τις επόμενες ημέρες της εβδομάδας.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Πλοία χωρίς πραγματική ταυτότητα: Η σκοτεινή πλευρά της νέας παγκόσμιας ναυτιλίας
- Ολυμπία Οδός: Νέος Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος ο Χρήστος Καραδήμας
- Wall Street: Θετικά πρόσημα με «ανάσα» από το πετρέλαιο – Τα βλέμματα στρέφονται στη Fed
- ΗΠΑ: Ράλι πέντε μηνών σημείωσαν οι λιανικές πωλήσεις τον Αύγουστο
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.