ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Μία από τις πιο δυνατές κοινοπραξίες ρυμουλκών και σωστικών στην Ευρώπη είναι και επίσημα γεγονός. Η νέα κοινοπραξία που υπογράφτηκε χθες 4 Ιουλίου 2018, ονομάζεται Meditarrenean Tugs, και θα αποτελείται από πλοία του κ. Βερνίκου, του κ. Σπανόπουλου, του κ. Καραπιπέρη και του κ. Λυμπουσάκη.
Το νέο σχήμα θα απαρτίζεται από συνολικά 50 πλοία (ρυμουλκά, σωστικά, πλοία μεταφοράς πληρωμάτων κλπ.) και πέρα από τη ρυμούλκηση των πλοίων και τις άλλες παροχές που θα προσφέρει, στόχος είναι να αναλάβει και τις ανελκύσεις ναυαγίων από το Αιγαίο και τη Μεσόγειο.
Αξίζει να αναφερθεί πως η Meditarrenean Tugs είναι η μεγαλύτερη κοινοπραξία ρυμουλκών και σωστικών στην Μεσόγειο και μία από τις μεγαλύτερες σε όλη την Ευρώπη.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Α. Χατζηγιάννης: Ενισχύεται το ελληνικό χρώμα στο tanker pool V8
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Γ. Αλαφούζος: Στην αγορά του Όσλο αύριο οι μετοχές της Okeanis Eco Tankers. Tι λένε οι αναλυτές
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Σ. Παληός: Νέες business με την Cargill International για την Diana Shipping
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Reuters: Έως και 150 Αμερικανοί στρατιώτες έχουν τραυματιστεί μέχρι στιγμής στον πόλεμο με το Ιράν
- Φρουροί της Επανάστασης: Κανένα αμερικανικό πολεμικό πλοίο δεν τόλμησε καν να πλησιάσει τα Στενά του Ορμούζ
- Ευρωπαϊκό φυσικό αέριο: Πτώση έως -19% μετά τις δηλώσεις Τραμπ για τον πόλεμο με το Ιράν
- Αλβανία: Κυβερνοεπίθεση στο email του κοινοβουλίου από Ιρανούς χάκερ
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.