Δύο εβδομάδες πριν τον μεγάλο τελικό του Survivor, τα πράγματα δυσκολεύουν για τους παίκτες που έχουν καταφέρει να φτάσουν μέχρι αυτό το σημείο. Όπως είναι φυσικό, δημιουργούνται νεύρα και έντασεις, καθώς ο κάθε παίκτης επιθυμεί να κατακτήσει την ατομική ασυλία, που θα εξασφαλίσει την παραμονή του στον Άγιο Δομίνικο.
Η μόνη παίκτρια που πλέον μπορεί να απολαύσει το ταξίδι της επιβίωσης χωρίς άγχος είναι η Κατερίνα Δαλάκα, η οποία σημείωσε τεράστια νίκη στον αγώνα συμβόλων και πέρασε απευθείας στον τελικό.
Εκείνος που φαίνεται να θέλει πάνω απ’ όλα τη νίκη είναι ο Ηλίας Γκότσης, που σε στιγμή εκνευρισμού κλώτσησε ένα παγούρι με νερό, ενώ βρισκόταν στον στίβο μάχης.
Δείτε τα πρώτα πλάνα:
https://www.youtube.com/watch?v=x0THFqizoec
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Survivor spoiler 27/6: Oι παίκτες που εξασφαλίζουν την ατομική ασυλία (video)
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Χαμός στο Power of Love: Ο Κυριάκος κατηγορεί τον Σωκράτη για την αποχώρηση του Δώρου (video)
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Γιάννης Λάτσιος: Το φωτογραφικό άλμπουμ από τις διακοπές του στην Πάρο με τις κόρες του
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: «Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου υπέφερε στο Survivor» (video)
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Viohalco: 200 εκατ. ευρώ εισέπραξε σε 1,5 χρόνο από τα placements της Cenergy
- Επενδύσεις 120 εκατομμυρίων από Fraport – Κοπελούζο – Κωνσταντακόπουλο στο αεροδρόμιο Καλαμάτας
- Γιώργος Χατζημάρκος στο mononews: Πώς το Νότιο Αιγαίο έγινε διεθνές success story και μαγνήτης επενδύσεων δισεκατομμυρίων
- Μήτσης: Το πρώτο βήμα για τη μετατροπή του Μεγάρου Σλήμαν σε ξενοδοχείο
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.