Έπειτα από έναν συγκλονιστικό αγώνα συμβόλων, η Κατερίνα Δαλάκα και ο Ηλίας Γκότσης απέδειξαν για ακόμα μία φορά τις αθλητικές τους ικανότητες στον απαιτητικό στίβο μάχης του Survivor. Στη συνέχεια αγωνίστηκαν μεταξύ τους σε ένα ιδιαίτερο αγώνισμα, που χρειαζόταν σοβαρή αυτοσυγκέντρωση και απομνημόνευση. Νικήτρια αναδείχθηκε το μεγάλο φαβορί από την αρχή κιόλας του παιχνιδιού, η Κατερίνα Δαλάκα, η οποία εξασφάλισε επάξια μία θέση στον τελικό, που θα διεξαχθεί στην Ελλάδα στις 12 Ιουλίου.
Στο σημερινό επεισόδιο οι υπόλοιποι παίκτες που έχουν απομείνει στον Άγιο Δομίνικο θα δώσουν σκληρή μάχη προκειμένου να αποκτήσουν την ασυλία και να συνεχίσουν την πορεία τους προς τον τελικό.
Εύκολο σχετικά έργο φαίνεται πως έχει η Μελίνα Μεταξά, καθώς η μεγάλη της αντίπαλος, Κατερίνα Δαλάκα, πλέον δεν αγωνίζεται, επομένως, θα αντιμετωπίσει μόνο την Βιργινία Δικαιούλια.
Από την άλλη, ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει το παιχνίδι μεταξύ των ανδρών, οι οποίοι έχουν αποδείξει ότι είναι όλοι δυνατοί παίκτες. Ο Ηλίας Γκότσης και ο Νικόλας Αγόρου θεωρούνται μεγάλα φαβορί, ωστόσο ο Πάνος Θεοδώρου, ο Χάρης Γιακουμάτος, αλλά και ο Γιάννης Τσίλης έχουν δείξει ότι είναι «επικίνδυνοι» αντίπαλοι.
Αν και μέχρι στιγμής δεν έχουν διαρρεύσει πληροφορίες για τους σημερινούς νικητές της ασυλίας, η Μελίνα Μεταξά και ο Ηλίας Αγόρου φαίνεται πως έχουν το προβάδισμα.
Δείτε το trailer:
https://www.youtube.com/watch?v=lo7aT0I97X0
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Η απόλυτη ανατροπή στην τελική τετράδα!
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor spoiler 27/6: Απίστευτη ανατροπή! Αυτοί είναι οι 3 υποψήφιοι προς αποχώρηση
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ με τη νικήτρια της Eurovision, Νέτα στο Τελ Αβίβ (video)
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Χαμός στο Power of Love: Ο Κυριάκος κατηγορεί τον Σωκράτη για την αποχώρηση του Δώρου (video)
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ: Νεύρα και εντάσεις λίγο πριν τον τελικό – Δείτε τα πλάνα που διέρρευσαν (video)
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: «Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου υπέφερε στο Survivor» (video)
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- ΗΠΑ: Αναμνηστικό χρυσό νόμισμα με τη μορφή του Τραμπ ενέκρινε επιτροπή που διόρισε ο ίδιος
- Υποχωρούν οι τιμές του πετρελαίου, στα 104 δολάρια το βαρέλι το Brent
- Wall Street: Ήπιες απώλειες μετά την προσπάθεια για ανάκαμψη στην τελευταία ώρα
- Υδρογονάνθρακες: Το υπεράκτιο οικόπεδο «Μπλοκ 2» στο Ιόνιο εισέρχεται στη δεύτερη φάση ερευνών
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.