ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Το Χριστουγεννιάτικο Δείπνο της ΕΛΠΙΔΑΣ, Bvlgari και Kessaris στην Αθηνά, Art Fair Μουσείο ILIAS LALAOUNIS, κέντρο Πολιτισμού και Επιστήμης Mara Karetsos, το Λονδίνο στηρίζει την Axion Hellas και η Περιπέτεια και τα παραμύθια της
Πέρα από δήμαρχος Αμαρουσίου και πρόεδρος της ΚΕΔΕ, ο Γιώργος Πατούλης έγινε και… ήρωας σε παραμύθι, καθώς πρωταγωνιστεί στο βιβλίο με τίτλο «Ο υπέροχος κόσμος της Μελένιας. Η φτερωτή ποδηλατούλα».
Ο Γιώργος Πατούλης «μεταμορφώνεται» σε κύριο «Πονοψυχούλη» σε ένα παραμύθι για τις αρετές της κίνησης κόντρα στην νωχέλεια της τεχνολογίας». Σύμφωνα με το δελτίο Τύπου του δήμου Αμαρουσίου: «Τον εαυτό του ως ήρωα παραμυθιού αντίκρισε ο Γιώργος Πατούλης, ξεφυλλίζοντας τις σελίδες του βιβλίου με τίτλο: «Ο υπέροχος κόσμος της Μελένιας. Η φτερωτή ποδηλατούλα».
Στις σελίδες του παραμυθιού η άθληση και η κίνηση αναμετρώνται με τον «υπνωτισμό» της τεχνολογίας. Νικητής είναι η προσπάθεια, η δράση κόντρα στην αδράνεια που ορίζει η σύγχρονη τεχνολογία. Όλα αυτά συμβαίνουν στο Μελανοχώρι με Δήμαρχο τον κ. Πονοψυχούλη».
Μάλιστα η συγγραφέας Λία Λάππα επισκέφτηκε τον δήμαρχο Αμαρουσίου και έβγαλε και selfie μαζί του, την οποία ανέβασε στο Instagram.
https://www.instagram.com/p/BkcUmPGhKXh/?taken-by=lialappa
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Άρης Καρυτινός: Ο deal maker των 1,2 δισ. που μετασχηματίζει την Prodea
- Ανακοίνωση ΥΠΑΑΤ, Κώστας Τσιάρας: Η προσχηματική άρνηση στον διάλογο δεν συνεισφέρει στην επίλυση των αγροτικών προβλημάτων
- Ισραήλ: Αναστέλλονται οι επιχειρήσεις κατά της Χεσμπολάχ προσωρινά
- Μητσοτάκης προς αγρότες: Διάλογος δεν γίνεται με τελεσίγραφα, τα μπλόκα υπονομεύουν τον αγώνα σας, μελετάμε νέο πακέτο ενίσχυσης