Φουντώνουν οι φήμες στην αγορά που θέλουν να έχει “κλειδώσει” μεγάλο deal στα τρόφιμα. Σύμφωνα με όσα κυκλοφορούν τις τελευταίες ώρες στα δημοσιογραφικά γραφεία, μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες τροφίμων της χώρας, με σημαντική διεθνή παρουσία και επικεφαλής έναν από τους σημαντικότερους Έλληνες επιχειρηματίες της χώρας εξαγοράσθηκε από διεθνή κολοσσό.
Οι δυο πλευρές βρίσκονταν εδώ και καιρό σε διαπραγματεύσεις, ωστόσο το ύψος του τιμήματος φαίνεται πως εμπόδιζε -μέχρι πρότινος- την ολοκλήρωση της συμφωνίας. Η πλευρά των ξένων λέγεται πως επανήλθε με νέα βελτιωμένη πρόταση, η οποία ικανοποίησε τις απαιτήσεις των Ελλήνων που άναψαν το “πράσινο φως” για την υλοποίηση του deal. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι εργαζόμενοι της ελληνικής εταιρείας θεωρούν δεδομένη τη συμφωνία και ήδη σκέφτονται την επόμενη μέρα.
Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες υποστηρίζουν πως είναι θέμα χρόνου, η ανακοίνωση της συμφωνίας, την οποία χαρακτηρίζουν τη μεγαλύτερη στη σύγχρονη οικονομική ιστορία του τόπου.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Πόσα κέρδη είχαν στο 9μηνο Κούστας, Φράγκου, Τσάκος, Κωνσταντακόπουλος, Προκοπίου, Παληού, Αλαφούζος
- Η δεσπόζουσα θέση της booking.com
- Γονική παροχή με επικαρπία στον γονιό: Πότε δεν συμφέρει και ποια λύση είναι καλύτερη σε περίπτωση χρεών
- O εντυπωσιακός γάμος του γιού του Αβραμόπουλου, τι φοβάται το ΜΜ, τον Μάρτιο ο ανασχηματισμός, το τετ α τετ Αδωνι – Greg και το γκάζι Παπασταύρου