ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο Φώτης Κατσικάρης θα γίνει σύντομα ο πρώτος Έλληνας τεχνικός που θα καθίσει στον πάγκο μιας ομάδας του ΝΒΑ, καθώς θα βρεθεί στο πλευρό του Κουίν Σνάιντερ στους Γιούτα Τζαζ!
Ο Κατσικάρης βρίσκεται εδώ και μια εβδομάδα στο Σολτ Λέικ Σίτι, έχοντας υπογράψει συμβόλαιο για τα επόμενα τρία χρόνια. Μάλιστα, θα συμμετάσχει ενεργά στον σχεδιασμό της νέας σεζόν στο πλευρό του κόουτς Σνάιντερ και των υπολοίπων μελών του τεχνικού επιτελείου.
Επίσης θα βρεθεί σε όλη τη διαδικασία του Draft (21/06) από όπου θα επιλεγούν οι δύο παίκτες που έχει δικαίωμα να τραβήξει η Γιούτα στο No.21 και No.52.
Ο άλλοτε προπονητής της Εθνικής Ελλάδας είχε δουλέψει ως προπονητής στην ΑΕΚ, τον Άρης, τη Ντιναμό Αγίας Πετρούπολης, τη Βαλένθια, τη Μπιλμπάο, τη Μούρθια, τη Λοκομοτίβ Κουμπάν, τη Χάποελ Ιερουσαλήμ και τη Τενερίφη.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Πετρέλαιο: Εβδομαδιαίο άλμα σχεδόν 12% μετά τη νέα κλιμάκωση του πολέμου στην Μέση Ανατολή
- ΗΠΑ – Ιράν: Συνεχή αμερικανικά χτυπήματα σε αεροδρόμιο, γέφυρες, λιμάνια και στο νησί Κεσμ – Απαντά η Τεχεράνη με νέες επιθέσεις σε αμερικανικές βάσεις
- Σήμερα το τελευταίο αντίο στην σπουδαία και αξέχαστη Μάρω Κοντού
- Διάγγελμα Τραμπ: Κατηγόρησε την Κίνα για «τη μεγαλύτερη πειρατεία» εκλογικών δεδομένων στην ιστορία
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.