ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Αμετανόητος εμφανίζεται ο Δημήτρης Καμπόσος για τις δηλώσεις του κατά του δημάρχου Θεσσαλονίκης, που οδήγησαν στη διαγραφή του από τη ΝΔ, καθώς όπως υποστηρίζει με ανάρτησή του στο Facebook: «δεν αισθάνομαι ότι έχω διαπράξει κάποιο έγκλημα για να ντρέπομαι».
Η ανάρτησή του:
«Ενημερώθηκα πριν λίγο για την απόφαση του προέδρου της Ν.Δημοκρατίας. Είναι κάτι που με λυπεί βέβαια αλλά δεν αισθάνομαι ότι έχω διαπράξει κάποιο έγκλημα για να ντρέπομαι.
Δεν συμφωνώ με όσα λέει και πράττει ο δήμαρχος της Θεσσαλονίκης και απαιτώ όλοι να σεβαστούν την πατρίδα μου όπως σεβόμαστε και εμείς τους άλλους.
Παραμένω σταθερός στις ΑΞΙΕΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ και του ΕΛΕΥΘΕΡΟΥ ΛΟΓΟΥ.
Παραμένω πιστός εργάτης της πατρίδας μου και του λαού που με όρισε να τον υπηρετώ».
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Ο Κυριάκος Μητσοτάκης διέγραψε τον δήμαρχο Άργους, Δημήτρη Καμπόσο από τη ΝΔ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ερχεται ανασχηματισμός, ποιοι χτυπούν Μαρινάκη, Σδούκου, Αγαπηδάκη, η «μπηχτή» της Νίκης, η βουτιά της Κάρυ και τα… τραγουδάκια του Σάντσεθ
- Τέλος σε μια στρέβλωση δεκαετιών: Τι αλλάζει στις άδειες των διευθυντικών στελεχών με τον νέο εργασιακό νόμο
- Aktor Group: Οι μακροπρόθεσμες υπεραξίες, το νέο μετοχικό status και τι κόστος κτήσης έχουν οι ισχυρότεροι μέτοχοι
- Τεχνική Ολυμπιακή – Οικογένεια Στέγγου: Το deal που έφερε… εμφύλιο
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.