ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο πρωθυπουργός της ΠΓΔΜ, Ζόραν Ζάεφ κατά την επίσκεψή του σε έργα σε αυτοκινητόδρομο, δήλωσε ότι δεν έχει συνομιλήσει ακόμη τηλεφωνικά με τον Αλέξη Τσίπρα, ωστόσο επεσήμανε ότι, «Είναι σε εξέλιξη συζητήσεις μεταξύ των ομάδων εργασίας, για τις τεχνικές λεπτομέρειες», αναφορικά με το Σκοπιανό.
Αξίζει πάντως να σημειωθεί ότι την Παρασκευή πηγές από την ελληνική κυβέρνηση ανέφεραν ότι τα Σκόπια ήθελαν μεν νέα συνάντηση μεταξύ υπουργών Εξωτερικών, ή νέα σύσκεψη των τεχνικών κλιμακίων, αλλά ο Ελληνας πρωθυπουργός εμφανίστηκε αρνητικός σε αυτό το ενδεχόμενο.
Μάλιστα, η Αθήνα -που δεν υποχωρεί στην ονομασία erga omnes και τη συνταγματική αναθεώρηση- έκανε σαφές ότι «η συζήτηση έκλεισε την προηγούμενη Κυριακή. Δεν υπάρχει κάτι άλλο να συζητήσουμε».
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Ποιος είναι ο νέος πρωθυπουργός της Ισπανίας Πέδρο Σάντσεθ (video)
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Γιούνκερ: Η αξιοπρέπεια του ελληνικού λαού ποδοπατήθηκε, να μην γίνει το ίδιο με την Ιταλία
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Ιερώνυμος: Δεν δίνουμε πουθενά το όνομα της Μακεδονίας
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Η Φλυτζάνη και η πρόβα τζενεράλε με Αλαφούζο – Δημητριάδη, σε ποιο κανάλι κλείνει η Σία Κοσιώνη, τι θα κάνουν στα FM Μαρινάκης, Πολίτης, Εξάρχου, ποιος φεύγει από το Open και τι θα γίνει με την Μαλέσκου
- Globe-Trotter: Η αριστοκρατία των αποσκευών επιστρέφει με την ETRO και ένα steamer trunk για το σπίτι
- Τα «ψιλά» γράμματα για τον ακατάσχετο λογαριασμό – Πώς δίνει ανάσα σε 1,6 εκατ. οφειλέτες
- Μουντιάλ 2026: Η FIFA επενδύει εκατομμύρια για το τέλειο γήπεδο και φοβάται τη ζέστη, τις καταιγίδες και… τη Σακίρα
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.