ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Κέρδη καταγράφουν σήμερα ωε επί το πλείστον τα διεθνή χρηματιστήρια, μετά τις απώλειες των προηγούμενων ημερών, καθώς οι ανησυχίες για τις πολιτικές εξελίξεις στην Ιταλία φαίνονται να αμβλύνονται, μετά και τις χθεσινές εκδόσεις 10ετών και 5ετών ιταλικών τίτλων.
Αυτήν την ώρα ο δείκτης FTSE 100 στο Λονδίνο ενισχύεται κατά 0,19%, στις 7.704 μονάδες, ο DAX στη Φρανκφούρτη σημειώνει πτώση 0,44% στις 12.727 μονάδες, ενώ ο CAC 40 στο Παρίσι καταγράφει κέρδη 0,12% και διαμορφώνεται στις 5.434 μονάδες.
Νωρίτερα σήμερα, ο δείκτης Nikkei στο Τόκιο έκλεισε στις 22.202 μονάδες, σημειώνοντας άνοδο 0,83%, ενώ ο ευρύτερος δείκτης Topix ενισχύθηκε στις 1.747 μονάδες, με κέρδη 0,65%.
Ανοδικά κινήθηκε και ο δείκτης Hang Seng (+1,37%, 30.469 μονάδες), όπως και ο CSI 300 (+2,12%, 3.802 μονάδες) και ο Kospi (+0,58%, 2.423 μονάδες).
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Alpha Bank: Η BlackRock με 5,90% στα δικαιώματα ψήφου
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Folli Follie: Ο εφιάλτης μιας νέας Alapis επιστρέφει- Ποινικές Διώξεις για όλο το ΔΣ;
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Ή τώρα ή ποτέ: Τελεσίγραφο ΔΝΤ μέχρι τη Δευτέρα για το χρέος
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Σκέρτσος για Μάνο: Τον αποχαιρετούμε με σεβασμό για τη διακριτή τροχιά που χάραξε στα δημόσια πράγματα έως το τέλος
- Επιλογές με φαβορί, Goal και Over
- Κυριάκος Μητσοτάκης από τα Χανιά: Σήμερα η σκέψη μας με όσους δίνουν καθημερινό αγώνα με τις πυρκαγιές
- Πέθανε ο πρώην υπουργός Στέφανος Μάνος σε ηλικία 87 ετών

Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.