ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ένα πρωτοφανές περιστατικό σημειώθηκε σήμερα, Σάββατο, το απόγευμα στην Αλεξανδρούπολη.
Όλα συνέβησαν γύρω στις 4 το απόγευμα, όταν κεραυνός χτύπησε το λεωφορείο ενώ κινείτο σε επαρχιακό δρόμο στο χωριό Μοναστηράκι, λίγο έξω από τις Φέρες.
Στην ευρύτερη περιοχή είχε ξεσπάσει δυνατή μπόρα.
Ευτυχώς, χάρη στην ηλεκτρική εκκένωση του λεωφορείου και την άμεση αντίδραση του οδηγού δεν υπήρξαν τραυματισμοί ή θύματα.
Οι επιβάτες είναι όλοι καλά στην υγεία τους, ενώ το λεωφορείο κάηκε ολοσχερώς.
Στο σημείο έσπευσαν έξι οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και κατάφεραν να εμποδίσουν τις φλόγες να επεκταθούν στη γύρω περιοχή.
Πηγή φωτό: e-evros.gr
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Επίθεση χρυσαυγιτών με σιδηρολοστούς καταγγέλλει η ΟΡ.ΜΑ. -ΣΥΡΙΖΑ στο Πέραμα
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δραματική έκκληση Ερντογάν: Μετατρέψτε δολάρια και ευρώ σε τουρκικές λίρες!
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Κύκλωμα με πολυτελή αυτοκίνητα και τουριστικά βαν στη Μύκονο πιάστηκε στα «δίχτυα» της ΑΑΔΕ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- WSJ: Ιρανικός πύραυλος έπληξε αμερικανική βάση στη Σαουδική Αραβία – Τραυματίες στρατιώτες
- Daniel Ek: Μετά το Spotify, ο «βασιλιάς του streaming» θέλει να σκανάρει την υγεία της ανθρωπότητας
- Ώρα ΠΑΣΟΚ: Το συνέδριο της αλλαγής και το «κόκκινο» Ανδρουλάκη σε συνεργασία με ΝΔ
- Κύκνος: Το νέο στοίχημα ανάπτυξης για την υπεραιωνόβια βιομηχανία


Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.