ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Τουλάχιστον έξι άτομα τραυματίστηκαν σε σοβαρά επεισόδια που σημειώθηκαν μεταξύ μεταναστών στο Κέντρο Υποδοχής και Ταυτοποίησης της Μόριας στη Λέσβο.
Όπως μεταδίδει το Lesvosnews.gr, τα επεισόδια ξεκίνησαν μέσα στο χώρο του ΚΥΤ Μόριας για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία και γρήγορα γενικεύτηκαν.
Μετανάστες μετέφεραν με κουβέρτες τραυματίες σε ΙΧ αυτοκίνητα για να τους οδηγήσουν στο Νοσοκομείο Μυτιλήνης, ενώ και οι διασώστες του ΕΚΑΒ που έφτασαν αμέσως στην περιοχή μετέφεραν τέσσερις τραυματίες.
Με την επέμβαση της αστυνομίας επανήλθε η τάξη έξω από το ΚΥΤ της Μόριας, ωστόσο μέσα στο χώρο του hotspot η κατάσταση είναι ακόμα εκρηκτική.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Εργατικό ατύχημα στο Πέραμα: Άνδρας έπεσε σε αμπάρι πλοίου και σώθηκε
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αυτοί είναι οι τρεις διαρρήκτες που «ρήμαξαν» τη Γλυφάδα
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Δολοφονία στη Μάνδρα: Όλα τα ενδεχόμενα εξετάζει η αστυνομία
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ε. Αγαπηδάκη: Πότε θα διακόπτεται η δωρεάν χορήγηση φαρμάκων για την παχυσαρκία – Ο ειδικός με τον ρόλο – «κλειδί»
- Ανάλυση mononews: Γιατί η ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ είναι hot – Τιμή στόχος στα 26,08 ευρώ
- Στέφανος και Ζωή στο θέαμα της Δημοκρατίας
- Νατάσα Πασχάλη (Eurobank) στο mononews: Ετσι καταφέραμε να κάνουμε πράξη το Brain ReGain και να κτίσουμε το προσωπικό του μέλλοντος
