ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η διάσημη αμερικανίδα ηθοποιός και Πρέσβειρας Καλής Θελήσεως της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ για τους πρόσφυγες Angelina Jolie αναμένεται να προσγειωθεί με ιδιωτική πτήση στο «Οδυσσέας Ελύτης» στις πέντε το απόγευμα στη Λέσβο προκειμένου να βρεθεί κοντά στους πρόσφυγες, σύμφωνα με τοπικά Μέσα Ενημέρωσης.
Σύμφωνα με το «Lesvosnews.gr» η διάσημη ηθοποιός θα φτάσει περίπου στις 17:00 στο αεροδρόμιο «Οδυσσέας Ελύτης» της Μυτιλήνης με το ιδιωτικό της λίαρ – τζετ και στη συνέχεια θα κατευθυνθεί στο hotspot της Μόριας και στη Σκάλα Συκαμινιάς.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η Angelina Jolie θα παραμείνει στη Μυτιλήνη για τουλάχιστον μία ημέρα.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Τουριστικό έργο στην Ερμιονίδα σχεδιάζει η ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ
- Ένα… Champions League εθνικών ομάδων δημιουργεί η UEFA: Το νέο σύστημα των 36 ανακοινώνεται σήμερα στη Θεσσαλονίκη
- Γιατί άλλαξε το momentum σε Πειραιώς και Alpha, η JP Morgan και τα μυστικά των μετοχών, τι έλεγε ο Εξάρχου για το LNG, τα σπίτια του Τσουβελεκάκη, το νέο yacht των 80m των Coustas (μεγαλύτερο του Τσάκου) και γιατί έχει νεύρα ο Νικόλαος ο Α΄
- Κιλιάν Εμπαπέ: Η Coalition Capital, τα 15 εκατ. ευρώ της Καέν και η επιχειρηματική αυτοκρατορία ενός 27χρονου
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.