ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Κατηγορούμενη για ένταξη σε εγκληματική οργάνωση και απάτη σε βαθμό κακουργήματος είναι πλέον η γιατρός του Λαϊκού Νοσοκομείου που είχε εξαφανιστεί από την υπηρεσία της αμέσως μετά την αποκάλυψη της ζοφερής υπόθεσης με τα αντικαρκινικά φάρμακα.
Η 44χρονη συνελήφθη χθες το μεσημέρι στο σπίτι της στο Παγκράτι, μετά την έκδοση εντάλματος. Σήμερα οδηγήθηκε στην ανακρίτρια κατά της Διαφθοράς και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί το Σάββατο.
Φέρεται να συνταγογραφούσε πλαστές συνταγές για αντικαρκινικά φάρμακα, έχοντας σημαντικό ρόλο στο κύκλωμα που αποκόμιζε τεράστια χρηματικά οφέλη.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Ελεύθερος ο γιος του «αποθηκάριου» του κυκλώματος με τα αντικαρκινικά φάρμακα
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Νέο επεισόδιο στην υπόθεση των αντικαρκινικών φαρμάκων: Άφαντη επί μία εβδομάδα ιατρός του Λαϊκού
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Ξανθός: «Στο μικροσκόπιο και άλλα νοσοκομεία για τα αντικαρκινικά φάρμακα»
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Reuters: Οι ΗΠΑ μετακινούν 6 μομβαρδιστικά B-2 στην αμερικανική βάση στο Γκουάμ
- Ιράν: Απόπειρα επίθεσης σε Ισραηλινούς στην Κύπρο
- Ευκαρπία Θεσσαλονίκης: Φωτιά σε δασική έκταση – Πληροφορίες για εμπρησμό
- Λευκορωσία: Απελευθέρωσε 14 πολιτικούς κρατούμενους – Ανάμεσά τους και ο ηγέτης της αντιπολίτευσης, Σεργκέι Τιχανόφκσι
