ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Τι θέλει ο Ατζούν από τον Αλαφούζο, κάτι τρέχει με Ιβάν – Κοκλώνη, η Φαίη και η Μαρία στον Σκάι και γιατί η Μόσχα μπλόκαρε 4 ελληνικά ΜΜΕ
Μεγάλη ανατροπή θα συμβεί στο Gala της Παρασκευής στο Power of Love. Οι παίκτες θα αναγκαστούν να ψηφίσουν ένα από τα μεγάλα φαβορί του παιχνιδιού, καθώς δεν έχουν άλλη επιλογή.
Σύμφωνα με το youweekly.gr, πιο αγαπητός παίκτης θα αναδειχθεί ο Πάνος, γεγονός που σημαίνει πως ένα κορίτσι θα φύγει από το σπίτι της αγάπης. Όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες, η παίκτρια που θα αποχωρίσει θα είναι η Κλαούντια, καθώς, όπως θα πουν οι παίκτες χαρακτηριστικά δεν έχουν επιλογή αφού είναι η μόνη που δεν έχει σχέση!
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Power of Love: Η απίστευτη φήμη για την Άννα (video)
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Χαμός στο Survivor σήμερα – Η προκλητική κίνηση του Πάνου στην Δαλάκα που θα την εξοργίσει (video)
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Power of Love: Ο Δώρος έλυσε τη σιωπή του και μίλησε για την παραγωγή και την αποχώρησή του
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ιαπωνία: Προγραμματίζει τη διάθεση ποσότητας ρεκόρ 80 εκατ. βαρελιών πετρελαίου
- Μητσοτάκης: Υψηλά πρόστιμα έως και €5 εκατ. για φαινόμενα αισχροκέρδειας – Οι διεθνείς εξελίξεις επηρεάζουν και την οικονομία
- ΗΠΑ: Δημοσίευσαν τις ταυτότητες των έξι Αμερικανών στρατιωτών που σκοτώθηκαν στο Ιράκ
- Χρυσοχοΐδης: Νέο σχέδιο με 150 αστυνομικούς στους δρόμους για το κυκλοφοριακό – Σύντομα τα πρόστιμα από τις «έξυπνες κάμερες»

Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.