ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Δικογραφία σχηματίστηκε από την υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών, σε βάρος τριών γιατρών που κατηγορούνται ότι χορηγούσαν ψευδείς ιατρικές γνωματεύσεις σε προφυλακισμένα μέλη εγκληματικής οργάνωσης, ώστε να τύχουν των ευεργετικών διατάξεων του νόμου, ως τοξικοεξαρτημένα άτομα.
Στην υπόθεση εμπλέκονται ακόμη, ένας δικηγόρος και ένας ιδιώτης.
Σημειώνεται, ότι οι εμπλεκόμενοι βαρύνονται με τα κατά περίπτωση αδικήματα της εγκληματικής οργάνωσης, της παράβασης της νομοθεσίας περί ναρκωτικών, της ενεργητικής και παθητικής δωροδοκίας-δωροληψίας και της υφαρπαγής ψευδούς βεβαίωσης, κατ’ εξακολούθηση.
Η δικογραφία υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών και στη συνέχεια συνελήφθησαν οι κατηγορούμενοι με εντάλματα του ανακριτικού τμήματος. Παράλληλα, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν πλήθος από βεβαιώσεις-πραγματογνωμοσύνες, η ακεραιότητα των οποίων εξετάζεται.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Ξανθός για το σκάνδαλο με τα φάρμακα: «Σημαντική επιτυχία στη διαρκή μάχη για την πάταξη της διαφθοράς στο χώρο της Υγείας»
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ξανθός: «Στο μικροσκόπιο και άλλα νοσοκομεία για τα αντικαρκινικά φάρμακα»
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Eπιχειρήσεις της ΕΛΑΣ σε Κηφισιά και Πεύκη για το κύκλωμα με τα αντικαρκινικά
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Οι εκτιμήσεις από J.P. Morgan και HSBC για την Ελλάδα το 2026
- Συμφωνία Ε.Ε. – Mercosur: Όλοι οι ευρωβουλευτές του ΠΑΣΟΚ την καταψήφισαν
- Παπανδρέου: Οι αγρότες δεν ζητούν προνόμια, αλλά δικαιοσύνη, αξιοπρέπεια, διαφάνεια και λογοδοσία
- Νετανιάχου: Το Ισραήλ παρακολουθεί στενά την κλιμάκωση των διαδηλώσεων στο Ιράν