ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Τη δημοσιοποίηση αναλυτικών στοιχείων των τραπεζικών λογαριασμών, όπου απεικονίζονται τα διαθέσιμα κεφάλαια της Folli Follie και των θυγατρικών της ζητά σύμφωνα με πληροφορίες, η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς. Το συγκεκριμένο αίτημα έρχεται σε συνέχεια των αρχικών κινήσεων εκ μέρους της Ανεξάρτητης Αρχής.
Εκτός από την διερεύνηση των συναλλαγών της μετοχής του ομίλου, η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς ζήτησε και τη διενέργεια πρόσθετου ανεξάρτητου ελέγχου στις ενοποιημένες οικονομικές καταστάσεις του ομίλου Folli Follie από αναγνωρισμένη διεθνή ελεγκτική τον ποιοτικό έλεγχο της εργασίας του ορκωτού ελεγκτή-λογιστή της FFG από την ΕΛΤΕ, ενώ ζήτησε και αναλυτική επεξήγηση των επιχειρημάτων που παραθέτει η QCM, στην έκθεση της, με την προσκόμιση των σχετικών στοιχείων.
Την ίδια στιγμή, εκτός του Δείκτη MSCI Global Standard βρέθηκε κατά την εξαμηνιαία αλλαγή δεικτών της Morgan Stanley, η μετοχή της Folli – Follie, η οποία διαγράφηκε σύμφωνα με ανακοίνωση του MSCI.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Εκτός του MSCI η Folli Follie – Οι θεσμικοί πρέπει να πουλήσουν 1,7 εκατ. μετοχές
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Folli Follie: Και επίσημα στην Ernst & Young o επανέλεγχος της χρήσης 2017
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Νέες απαντήσεις Folli Follie στο QCM-Τι λέει για πωλήσεις, καταστήματα και δανεισμό
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Σήμερα αποφασίζουν οι απεργοί ναύτες και η ΠΕΝΕΝ αν θα δεχτούν τις προτάσεις των ακτοπλόων
- H Megaugs θα ναυπηγήσει 2 +2 ρυμουλκά – Υπεγράφη συμφωνία μεταξύ ΟΝΕΧ και Bureau Veritas για συνεργασία για κατασκευή 20 ναυαγοσωστικών
- Παύλος Ξηραδάκης: Σήμερα διαθέτουμε 44 σύγχρονα ρυμουλκά και ναυαγοσωστικά
- Xclusiv: Αναδιάρθρωση της ναυπηγικής βιομηχανίας της σχεδιάζει η Ιαπωνία – Προτείνεται ίδρυση κρατικού ναυπηγείου
