ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε. επεκτείνει τις ράγες της και ενημέρωσε το επιβατικό κοινό για την έναρξη λειτουργίας του σταθμού “Ζεφύρι”, από σήμερα Πέμπτη, 10 Μαΐου.
Πλέον, όλα τα δρομολόγια Πειραιάς – Κιάτο – Πειραιάς θα σταματούν στο Ζεφύρι, ικανοποιώντας έτσι ένα πάγιο αίτημα της τοπικής κοινωνίας.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Σπίρτζης: Μείωση διοδίων μέσω της επέκτασης των συμβάσεων παροχής
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΤΡΑΙΝΟΣΕ: Δωρεά στον Δήμο Μάνδρας – Ειδυλλίας
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Βαρυποινίτες που είχαν καταδικαστεί σε δις ισόβια οι δραπέτες στον Πειραιά
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ο πόλεμος βυθίζει τα μέταλλα: Sell off σε χρυσό, αλουμίνιο, χαλκό φέρνει η κλιμάκωση στην Μέση Ανατολή
- Uber και Rivian ενώνουν δυνάμεις για 50.000 ρομποταξί έως το 2031
- ΕΚΤ: Αμετάβλητα στο 2% τα επιτόκια παρά τις πληθωριστικές πιέσεις λόγω Μέσης Ανατολής
- Μπέσεντ: Οι ΗΠΑ εξετάζουν άρση κυρώσεων σε ιρανικό πετρέλαιο σε δεξαμενόπλοια
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.