ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Καθησυχαστικές είναι πηγές του Υπουργείου Οικονομικών περί αλλαγών στα τέλη κυκλοφορίας σχετικά με τις τις προσδοκίες που δημιούργησαν οι πρωινές δηλώσεις του υφυπουργού Μεταφορών κ. Νίκου Μαυραγάνη.
Δεν επεξεργαζόμαστε κανένα σενάριο αλλαγών στα τέλη κυκλοφορίας των οχημάτων αναφέρουν εμφατικά πηγές του υπουργείου Οικονομικών.
Η διευκρίνιση αυτή έρχεται μετά τα σενάρια που τροφοδότησαν δηλώσεις του υφυπουργού Μεταφορών Νίκου Μαυραγάνη νωρίτερα το πρωί σύμφωνα με τις οποίες υπάρχει επεξεργασία για να προσαρμοστούν τα τέλη Κυκλοφορίας ανάλογα με την αξία του οχήματος αλλά και τις εκπομπές ρύπων.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Συντάξεις: Eπιπλέον 20 δισ. ευρώ θα χάσουν οι συνταξιούχοι το 2019
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Νέο σκάνδαλο: ΤΑ ΕΛΤΑ παρακρατούσαν τα λεφτά των άλλων για να ασκούν εμπορική πολιτική
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Σκρέκας: Η Ελλάδα σέρνεται. Πρωταθλήτρια σε φόρους και τελευταία στην ανάπτυξη στην Ευρώπη
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Κτηνίατροι, ψυχαναλυτές και μελετητές του Μότσαρτ: Το παράξενο καστ που αναμένεται να κληρονομήσει δισεκατομμύρια, όταν μπει στο χρηματιστήριο η εταιρεία των Leopard
- Γιατί ο Μητσοτάκης θα κάνει τις εκλογές στο τέλος της τετραετίας – Τι μπορεί να αλλάξει τον σχεδιασμό
- Ακτοπλοΐα: «Η ναυμαχία της Ραφήνας» με Golden Star Ferries των αδελφών Στεφάνου, Fast Ferries του Παναγιωτάκη και Seajets του Ηλιόπουλου
- Ξανά στα μαχαίρια η Ryanair με την ΕΕ: «Ανόητοι» οι νέοι κανόνες – Λιγότερο ανταγωνιστικές οι αεροπορικές, ισχυρίζεται η εταιρεία
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.