Η δημόσια τηλεόραση της Κύπρου τοποθετήθηκε επίσημα μετά από την κίνηση της Ελένης Φουρέιρα να σχηματίσει τον αλβανικό αετό μαζί με τον Eugent Bushpepa, που θα εκπροσωπήσει την Αλβανία στη Eurovision. Η τραγουδίστρια που εκπροσωπεί την Κύπρο, έκανε το σήμα του αετού της Αλβανίας, γεγονός που έχει σχολιαστεί ήδη σημαντικά σε όλα τα μέσα.
«Το ΡΙΚ είναι στη Λισαβόνα για ένα μουσικό διαγωνισμό. Δεν ασχολείται με παραφιλολογίες και οτιδήποτε άλλο εκτός ουσίας. Πρόκειται για ένα μουσικό διαγωνισμό και η Ελένη κάνει εξαιρετικά τη δουλειά της», διαμηνύει εκπρόσωπος του ΡΙΚ θέλοντας να ρίξει τους τόνους και να προσπεράσει όλα όσα τα αθηναϊκά μέσα ενημέρωσης καταλογίζουν στην εκπρόσωπο της Κύπρου.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Σάλος με τον αλβανικό αετό της Ελένης Φουρέιρα-Τι απαντά η ίδια
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αποκαλυπτική η Νατάσα Καλογρίδη: Ο Λυκουρέζος είναι… (video)
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Το πρόγραμμα της επίσκεψης του Καρόλου και της Καμίλα σε Αθήνα και Κρήτη
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- FT: Οι ΗΠΑ απειλούν με αντίποινα αν η ΕΕ περιορίσει την πρόσβαση των αμερικανικών εταιρειών στην ευρωπαϊκή αγορά
- Επεισόδια στο Μιλάνο: 160 προσαγωγές μέσα σε 4 ώρες – Το 80% ανήλικο
- Γκάντι Άιζενκοτ: Μόνο οι Ισραηλινοί μπορούν να επιλέγουν τους ηγέτες τους, απαντά στον Τραμπ ο αντίπαλος του Νετανιάχου
- Anthropic: Μεταφέρει το 5% των μετοχών της σε νέο ταμείο κοινωφελούς σκοπού

Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.