ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Κατάληψη στα κεντρικά κτίρια της ΔΕΗ πραγματοποιούν συνδικαλιστές της ΓΕΝΟΠ, προκειμένου να αποτρέψουν το αυριανό διοικητικό συμβούλιο το οποίο αναμένεται να αποφασίσει τη δημιουργία των δυο εταιρειών μέσω των οποίων θα πουληθούν οι μονάδες σε Μεγαλόπολη και Φλώρινα.
Όπως αναφέρουν πηγές της διοίκησης της επιχείρησης εάν καταστεί αναγκαίο είναι πολύ πιθανό το Διοικητικό Συμβούλιο να πραγματοποιηθεί σε άλλο χώρο.
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.