ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Κατάληψη στα κεντρικά κτίρια της ΔΕΗ πραγματοποιούν συνδικαλιστές της ΓΕΝΟΠ, προκειμένου να αποτρέψουν το αυριανό διοικητικό συμβούλιο το οποίο αναμένεται να αποφασίσει τη δημιουργία των δυο εταιρειών μέσω των οποίων θα πουληθούν οι μονάδες σε Μεγαλόπολη και Φλώρινα.
Όπως αναφέρουν πηγές της διοίκησης της επιχείρησης εάν καταστεί αναγκαίο είναι πολύ πιθανό το Διοικητικό Συμβούλιο να πραγματοποιηθεί σε άλλο χώρο.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Αναστέλλονται οι απεργιακές κινητοποιήσεις της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ σε Μεγαλόπολη και Φλώρινα
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΓΕΝΟΠ: 48ωρες επαναλαμβανόμενες απεργίες για την πώληση λιγνιτικών μονάδων
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Μάχη στην ολομέλεια της Βουλής για την πώληση των λιγνιτικών μονάδων της ΔΕΗ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ο Ρούμπιο μίλησε, η αντιπολίτευση αφόρισε
- Πού θα οδηγήσει ο δικαστικός πόλεμος για την τύχη του City Link
- Χρηματιστήριο: Γιατί η αγορά και οι τραπεζικές μετοχές μπαίνουν σε ομηρία μέχρι τις 20 Νοεμβρίου και η επιστροφή στις 2.600 μονάδες
- Euronext προς Χρηματιστές: Καμία υποχώρηση στις νέες χρεώσεις για τα χρηματιστηριακά δεδομένα
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.