ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Τα γενέθλιά του γιορτάζει σήμερα ο Δώρος Παναγίδης του Power of Love και η αγαπημένη του Αθηνά Χρυσαντίδου έγραψε ένα τρυφερό μήνυμα για εκείνον στο Instagram.
Αν και τις τελευταίες ώρες κυκλοφορεί η φήμη ότι ο Δώρος δεν βρίσκεται πλέον στο ριάλιτι του ΣΚΑΪ, καθώς έχει αποχωρήσει από το Σάββατο, η Αθηνά έγραψε:
«Σήμερα έχει γενέθλια ένας πολύ σημαντικός άνθρωπος για μένα! Το μωράκι μου, ο Δώρος Παναγίδης. Χρόνια σου πολλά καρδιά μου, να τα εκατοστήσεις, να έχεις ότι επιθυμείς! Όλα τα καλά του κόσμου να είναι στο μονοπάτι της ζωής σου! Υγεία, ευτυχία, αγάπη και, πάνω απ’ όλα, πολλή τρέλα και πού αλλού; Μόνο δίπλα μου! Happy Birthday My Crazy Boy.»
https://www.instagram.com/p/BiRbPTfAHtg/?
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Αποχώρησε από το Power of Love ο Δώρος – Το μήνυμα-φωτιά του συμπαίκτη του (pic)
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πρώην της Στέλλας Μιζεράκη του Power of Love στο Game of Love; (video)
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Power of Love: Η Στέλλα γνώρισε τη μητέρα του Πάνου – Τι δώρο έλαβε; (video)
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Saudi Aramco: Ακυρώνει φορτία πετρελαίου προς την Ευρώπη μετά την επίθεση στον East–West
- Σαουδική Αραβία: Ο αγωγός Ανατολής-Δύσης θα επαναλειτουργήσει τις επόμενες ημέρες, λέει ο υπουργός Ενέργειας των ΗΠΑ
- Πιερρακάκης: Η Ευρώπη χρειάζεται ισχυρή Γερμανία – Οι μεταρρυθμίσεις απάντηση στον λαϊκισμό
- Μητσοτάκης από Κεραμεικό: €350 εκατ. για περισσότερα από 100 έργα πολιτισμού στην Αττική
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.