ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Με απώλειες άνοιξαν την εβδομάδα τα χρηματιστήρια στη Wall Street, κατά την τελευταία συνεδρίαση του Απριλίου, ένα μήνα που και οι τρεις βασικοί δείκτες κατάφεραν να κλείσουν με θετικό πρόσημο.
Κατά τη συνεδρίαση της Δευτέρας, ο Dow Jones έκλεισε στις 24.163,15 μονάδες, υποχωρώντας κατά 148,04 μονάδες (-0,61%). O S&P 500 έκλεισε στις 2.648,05 μονάδες, με απώλειες 0,82% ενώ ο Nasdaq έκλεισε στις 7.066,27 μονάδες, με πτώση 0,75%.
Τις μεγαλύτερες απώλειες σημείωσαν οι μετοχές του κλάδου της υγείας, ο οποίος υποχώρησε κατά 1,6%, ενώ και οι κλάδοι της βιομηχανίας και των υλικών έκλεισαν με σημαντική πτώση.
Σε επίπεδο μήνα και οι τρεις δείκτες έκλεισαν σε θετικό έδαφος, με τον Dow Jones και τον S&P 500 να κλείνουν με άνοδο 0,3%, ενώ ο Nasdaq έκλεισε τον Απρίλιο στο +0.1%.
Σε επίπεδο εταιρειών, το ενδιαφέρον εστιάστηκε στην πρόταση για την συγχώνευση της T-Mobile με την Sprint, με τις μετοχές των δύο εταιρειών να υποχωρούν.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Ευρωπαϊκά χρηματιστήρια: Ανοδικό φινάλε για τον εξαιρετικά κερδοφόρο Απρίλη
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Wall Street: Η τεχνολογία έστειλε σε νέα ρεκόρ S&P 500 και Nasdaq, κόντρα στην άνοδο του πετρελαίου
- Τιθορέα: Στη ΓΑΔΑ οι 8 συλληφθέντες για την ένοπλη ληστεία – Καλάσνικοφ, χειροβομβίδες και πιστόλια στην κατοχή τους
- Ταμείο Καινοτομίας: Πέρασε κατά πλειοψηφία το νομοσχέδιο για νέα φάρμακα και θεραπείες
- Υ/ΚΝΟΤ: Στο 30,02% το ποσοστό της Indigo των Ρήγα και Παναγιώτη Τζώρτζη
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.