ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
«Καταλαβαίνουμε πόσο σημαντικό είναι το ζήτημα των δύο Ελλήνων στρατιωτών για την Ελλάδα», δήλωσε ο Αμερικανός πρέσβης Τζέφρι Πάιατ, προσθέτοντας ότι «ελπίζουμε ότι οι δύο Έλληνες στρατιωτικοί θα επιστρέψουν πολύ γρήγορα».
Συγκεκριμένα, απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου στην Τρίπολη όπου βρίσκεται για το αν εκτιμά πως θα υπάρξει κλιμάκωση μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας, ο κ. Πάιατ , επανέλαβε πως «δεν έχει την κρυστάλλινη σφαίρα».
Πρόσθεσε όμως πως οι ΗΠΑ υποστηρίζουν σθεναρά την προσέγγιση του πρωθυπουργού της Ελλάδας, ο οποίος, όπως είπε, προσπαθεί να βρει βάσεις για διάλογο.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Τρίτο «όχι» της Τουρκίας στο αίτημα αποφυλάκισης των δύο Ελλήνων στρατιωτικών
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κούλογλου: Ζητά την αποστολή αντιπροσωπείας ευρωβουλευτών στην Τουρκία για τους δύο Έλληνες στρατιωτικούς
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Π. Καμμένος: Οι δηλώσεις Ερντογάν επιβεβαιώνουν την ομηρία των δύο στρατιωτικών
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Χρηματιστήριο: Πτωτικά τα futures, κάτω από τις 2.210 μον. ο δείκτης, πάνω από τα 105 δολ. το πετρέλαιο
- Citi για Jumbo: Γιατί είναι ξανά επιφυλακτική παρά το ισχυρό μέρισμα
- Πολλά γκολ στον ημιτελικό του Champions League
- Aktor LNG – Venture Global: Iστορική ενεργειακή συμφωνία $6 δισ. για LNG στην Αλβανία
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.