ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Τη συμμετοχή της στην απεργία της ΓΣΕΕ, την Τρίτη 1η Μαΐου, με την πραγματοποίηση 24ωρης πανελλαδικής απεργίας σε όλες τις κατηγορίες πλοίων, απoφάσισε η διοίκηση της Πανελλήνιας Ναυτικής Ομοσπονδίας.
Η απεργία θα αρχίσει στις 00:01 τα ξημερώματα της Τρίτης 1η Μαΐου με ώρα λήξης τις 24:00 το βράδυ της ίδιας ημέρας.
«Υψώνουμε φωνή διαμαρτυρίας και διεκδικούμε την άμεση επίλυση του συνταξιοδοτικού, την ανάκληση των μειωμένων ειδικών συνθέσεων με κατάργηση του νόμου 4150/2013, την υπογραφή συλλογικών συμβάσεων εργασίας τη λήψη μέτρων για την αντιμετώπιση της ανεργίας και την άμεση και ορθή καταβολή των δεδουλευμένων αποδοχών στα πληρώματα» αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ΠΝΟ.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Πρωτογενές πλεόνασμα – μαμούθ 4% για την Ελλάδα το 2017
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Στέλιος Πετρίδης: Ποιος είναι ο νέος Γενικός Διευθυντής του GRECA;
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: ΕΛΤΟΝ: Αύξηση τζίρου και κερδών για το 2017
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Lamborghini: Από τη Miura ως το φεγγάρι (video)
- Αγροτικές ενισχύσεις: Σε λειτουργία η νέα πλατφόρμα myAGRO της ΑΑΔΕ – Ψηφιακές εξουσιοδοτήσεις και προσυμπλήρωση, όλα όσα περιλαμβάνει
- Μητσοτάκης στην ΑΑΔΕ για το myAGRO: «Αισθανόμαστε δικαιωμένοι. Σημαντική ημέρα για τον πρωτογενή τομέα»
- ΕΥΑΘ: Οι μεταβολές στις αρμοδιότητές της με το νέο θεσμικό πλαίσιο
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.