ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Αισιόδοξος πως θα ληφθούν τα κατάλληλα μέτρα προκειμένου η Ελλάδα να μπορέσει να ολοκληρώσει το τρίτο μνημόνιο, εμφανίστηκε ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών, Όλαφ Σολτς, ο οποίος ξεκαθάρισε πως η Γερμανίας δεν είναι αυτή που θα αποφασίσει μόνη της για την Ελλάδα.
Ο Γερμανός ΥΠΟΙΚ ο οποίος παρευρέθηκε σε εκδήλωση του German Marshal Fund, ερωτήθηκε για το πότε η Ελλάδα θα ξαναγίνει «μια κανονική οικονομία». Ο κ. Σολτς απάντησε ότι όλοι παρακολουθούν την πορεία της τέταρτης αξιολόγησης και την πρόοδο της Ελλάδας.
«Είμαστε πρόθυμοι να λάβουμε τα απαραίτητα μέτρα και αποφάσεις για να ολοκληρωθεί το πρόγραμμα» τόνισε ο κ. Σολτς, προσθέτοντας ωστόσο πως δεν θα αποφασίσει η Γερμανία για τo μέλλον της Ελλάδας αλλά ο ίδιος ο ελληνικός λαός και πρόσθεσε ότι πάρα τα προβλήματα που παραμένουν, όπως η ανεργία και η θωράκιση του τραπεζικού τομέα, έχει σημειωθεί σημαντική πρόοδος και είναι αισιόδοξο.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Σολτς: Θα συζητήσει ελάφρυνση του ελληνικού χρέους
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Συνάντηση Τσακαλώτου-Σολτς: Μετά τον Αύγουστο η συζήτηση για το χρέος, συμβουλές της Γερμανίας για ένα πιο «αξιόπιστο» σχέδιο
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Trastor: Διανομή 0,04 ευρώ ανά μετοχή για τη χρήση 2025
- Μητσοτάκης: Με τη νέα συλλογική σύμβαση στηρίζουμε έμπρακτα την εστίαση, έως 25% αύξηση στον κατώτατο μισθό (Βίντεο)
- Βενεζουέλα: Συνελήφθη ο μεγιστάνας του πετρελαίου Βίλμερ Ρουπέρτι
- QatarEnergy: Ο CEO της δηλώνει ότι είχε προειδοποιήσει για τις επιθέσεις κατά των ενεργειακών εγκαταστάσεων του Ιράν
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.