ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Στις εξωτικές Μαλδίβες πέρασε το Πάσχα η Νατάσα Καλογρίδη, όπως γνωστοποίησε η ίδια με τις φωτογραφίες και τα βίντεο που δημοσιεύτηκαν στο Instagram.
Εκτός από την Ευαγγελία Αραβανή και τον Νίκο Οικονομόπουλο, και η γνωστή ηθοποιός επέλεξε τις Μαλδίβες για τις πασχαλινές διακοπές της. Λέγεται, μάλιστα, ότι συνοδευόταν από τον πασίγνωστο ποινικολόγο Αλέξανδρο Λυκουρέζο, κάτι το οποίο, όμως, δεν έχει επιβεβαιωθεί.
Το ενδιαφέρον είναι πως η Νατάσα Καλογρίδη δεν αποχωρίζεται ποτέ τα ψηλοτάκουνά της, καθώς –όπως είχε κάνει και την πρώτη της ημέρα στο ριάλιτι του ΑΝΤ1, Nomads– περπάτησε στην αμμουδιά της παραλίας και βούτηξε στα καταγάλανα νερά φορώντας κίτρινα 12ποντα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Οικονομόπουλος-Αραβανή: Οι πρώτες φωτογραφίες από τις Μαλδίβες
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η εκκεντρική Νατάσα Καλογρίδη στην επίδειξη μόδας του Βασίλη Ζούλια
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Η Μαρία-Ελένη Λυκουρέζου δίνει το «πράσινο φως»: Καλά κάνει ο πατέρας μου και είναι με τη Νατάσα Καλογρίδη (video)
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- ΜΚΟ «Παιδική Χαρά»: Τα ρίχνει στον Φιρινίδη η σύντροφός του – «Είναι εθισμένος στον τζόγο, δεν έχω καμία σχέση»
- Ξεκίνησαν οι ενδιάμεσες εκλογές στις ΗΠΑ – Πότε κλείνουν οι κάλπες ανά Πολιτεία (live)
- Χατζηδάκης: Πάνω από 250 εγκληματικές οργανώσεις εξάρθρωσε το «ελληνικό FBI» – Τι είπε για φοροδιαφυγή, ενεργειακή κρίση και εκλογές
- Τράπεζα της Ελλάδος: Νέα υπηρεσία «Ηλεκτρονικά Ραντεβού» για συναλλαγές – Πώς λειτουργεί η νέα πλατφόρμα
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.