Ένας πλειστηριασμός ανεστάλη από τους συνολικά 41 αναρτηθέντες, έως και την 4η Απριλίου 2018, στην ηλεκτρονική πλατφόρμα ΗΛΣΥΠΛΕΙΣ, ενημερώνει ο Συμβολαιογραφικός Σύλλογος Αθηνών, Πειραιώς, Αιγαίου και Δωδεκανήσου, ο οποίος προσθέτει ότι αυτός ο ένας πλειστηριασμός που δεν περαιώθηκε θα επαναληφθεί εν ευθέτω χρόνω.
Από τους υπόλοιπους 40, οι 39 ολοκληρώθηκαν με κατακύρωση του ακινήτου σε υπερθεματιστή, ενώ σε έναν δεν υπήρξε συμμετοχή υποψήφιων πλειοδοτών (άγονος).
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Λαμπίρης (ΤΑΙΠΕΔ) για ΕΛΠΕ: Ενδιαφέρον από επενδυτές υψηλής ποιότητας-Σε 10 ημέρες ο διαγωνισμός
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Στο «σφυρί» τα ακίνητα του Λάκη Γαβαλά στην «πρεμιέρα» των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Uber: Αναστέλλει τις δραστηριότητες στην Ελλάδα
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ελαιώνας: Με παρέμβαση Χατζηδάκη παρατείνεται η υποβολή των προτάσεων στον Αρχιτεκτονικό Διαγωνισμό Ιδεών
- Pantelakis Securities για Lamda Development: Στα €8,60 η τιμή στόχος παρά την «βουτιά» στο Ελληνικό
- Στο Δουβλίνο ο Πιερρακάκης για Eurogroup και ECOFIN – Στο προσκήνιο οι νέες ευρωπαϊκές οικονομικές προκλήσεις και η παραγωγικότητα
- Αίρεται η ασυλία της Ζωής Κωνσταντοπούλου και του Δημήτρη Αβραμόπουλου
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.